donderdag 12 oktober 2017

Kinderbed inclusief matras en lattenbodem

Een compleet kinderbed kopen

Bij de aanschaf van een kinderbed komt best wel wat kijken. Naast het bed zelf heeft u ook een lattenbodem, een matras en beddengoed nodig. En vergeet niet om ook bedtextiel te kopen! Wilt u tijd besparen en met het kinderbed ook direct een goede matras en stevige lattenbodem bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop.


Stel uw kinderbed zelf samen

Zo werkt het als u bij ons een kinderbed online bestelt:

  1. Selecteer het bed van uw keuze
  2. Klik op de knop ‘uitgebreid samenstellen’
  3. Kies de items die u mee wilt bestellen, o.a.: matras, lattenbodem, een extra bedlade, frontjes (uitvalbescherming).
  4. Wij bezorgen uw complete kinderbed gratis (vanaf € 100) bij u thuis.
Let op: veel kinderbedden in onze webshop zijn standaard al uitgerust met een lattenbodem. Deze hoeft u dan dus niet apart te bestellen.

Welk matras?

Een goed matras is belangrijk voor een goede nachtrust. Maar, wat is een goed matras? Door het grote aanbod matrassen is het soms lastig om door de bomen het bos te zien. Om het overzicht te bewaren hebben wij al een voorselectie gemaakt: in onze webshop vindt u 4 matrassen voor kinderbeddenvan goede kwaliteit.

Voor een bedlade hebben we een apart matras, speciaal voor logees, want dat wordt immers niet dagelijks gebruikt. Koopt u een Bopita bed? Dan kunt u kiezen uit de Bopita matrassen.

Tip: lees ook dit handige artikel over het juiste matras voor uw kinderbed.

Welke lattenbodem?

Voor lattenbodems geldt een beetje hetzelfde. Afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van uw kind kiest u de juiste lattenbodem. Hoe ouder hoe uw kind wordt, hoe meer steun het nodig heeft van een lattenbodem. Een lattenbodem met 15 latten is prima voor een peuterbed, voor een tiener raden we 28 latten aan.

Meer weten over onze lattenbodems? Lees het hier.