donderdag 18 mei 2017

Tienerbedden voor jongens

Een tiener in huis?

Kleine jongens worden groot. Die ridderkamer of het (ooit zo) geweldige jongensbed met glijbaan kunnen écht niet meer nu ze tiener zijn. De jongenskamer is aan een nieuwe inrichting en een nieuw bed toe. Maar welk bed kiest u voor uw tienerzoon?


De ‘coolste’ tienerbedden

Stoer is niet meer het juiste woord. Cool, relaxed en chill, zijn de woorden waarmee tieners hun ideale slaapkamer omschrijven. Dus lieve ouders, geen stoer kinderbed, maar een cool bed. Wij zetten de meest populaire tienerbedden voor u op een rij:

1. Deze hoogslaper van Thuka Trendy (en de styling van de kamer) is zo cool als het maar kan. Ziet u uw zoon hier al chillen met zijn vrienden?2. Wel hoog, maar niet té, dat is deze medium hoogslaper van Bopita. Het grote verrijdbare bureau past recht onder het bed of kan haaks geplaatst worden, zodat u nog ruimte heeft voor een boekenrek of ladenkast. Liever veel opbergruimte? Geef het bed dan kleur met de mix ’n match opbergbakken.


 
3. Stelt u hoge eisen aan het bed en vooral aan de studeerruimte? Dan valt de Lifetime hoogslaper met ergonomisch bureaublad ongetwijfeld in de smaak.4. Hoogslapers zijn erg populaire en praktische tienerbedden voor jongens. Wilt u liever een laag bed? Dan is het greywash kajuitbed van Lifetime een goede keuze. Met extra bedlade voor logees! 


Tienerbed = studentenbed

De tijd vliegt en voordat u het weet is uw zoon toe aan de volgende stap in zijn leven: studeren en op kamers. Houd hier bij de aanschaf van het tienerbed rekening mee. Een hoogslaper met zitbankje en uittrekbaar logeerbed is bijvoorbeeld het ideale bed voor een kleine studentenkamer. En een robuust, steigerhouten bed is nu misschien een cool tienerbed, maar met het oog op de toekomst is een neutraal jongensbed wellicht een slimmere keuze.Tips voor de tienerkamer

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken voor de inrichting van de tienerkamer? Lees dan ons artikel ‘een leuke tienerkamer voor jongens’. We vertellen u alles over kleuren, decoratie en accessoires! En neem eens een kijkje op onze Pinterest-pagina met tienerkamer-ideeën speciaal voor jongens.