donderdag 9 februari 2017

Q&A: tent voor een kinderstapelbed

In onze showrooms en via onze klantenservice komen er dagelijks vragen binnen over kinderbedden en kinderkamers, en alles wat daarbij komt kijken. Elke maand behandelen we een vraag op ons blog.

De vraag van deze maand: 

Ik wil een tent of tentdoek voor het kinderstapelbed. Wat zijn de mogelijkheden?


Over tenten en bedtenten

Speeltenten zijn erg hip om in een kinderkamer te hebben staan. Een losse speeltent, zoals deze tipi of wigwam is een aanvulling voor elke kamer. Maar het is ook mogelijk om van een kinderbed een tent te maken.

De halfhoogslapers staan erom bekend dat ze met de mooiste tentdoeken omgetoverd kunnen worden tot een waar speelparadijs voor de kinderen. Niet alleen leuk om te spelen, ook geweldig voor de fantasie, want ineens is het bed geen gewoon bed meer maar een kasteel voor prinsessen en ridders, een boomhut of piratenboot. Kan dat ook met een stapelbed?


Tentdoek voor een kinderstapelbed

Het antwoord op die vraag is ja! De tentdoeken van o.a. Thuka en Flexa kunt u ook voor stapelbedden gebruiken. Van uw stapelbed maakt u dus net zo gemakkelijk een gave tent! Kijk maar eens bij onze stapelbedden, we hebben ze allemaal uitgerust met verschillende tentdoeken. Zo ziet u direct hoe het hele plaatje eruit ziet én welke u het mooiste vindt.


Ja, maar.. 

We weten welke vraag u nu gaat stellen. Want, met een tentdoek ligt de slaper op het onderste bed echt in de tent. De bovenste slaper voelt zich wel eens benadeeld en wat krijg je dan? Juist, ruzie over wie er écht in de tent mag slapen.

U kunt natuurlijk de kids om beurten laten slapen in het onderste bed, maar er is nog een andere oplossing: plaats een boogtent op het bovenste bed en allebei kunnen ze in een tent slapen. Het leuke van een boogtent is bovendien dat het ook los op de grond gebruikt kan worden. Heeft u ook een vraag m.b.t. de inrichting van een kinderkamer of over een kinderbed? Stuur uw vraag naar info@kidsgigant.nl of bel onze klantenservice (tel. 085 – 2102304). Er staan ook al veel artikelen op ons blog, misschien staat het antwoord daar al tussen!