donderdag 26 juli 2018

Van Lifetime kinderbed naar hemelbed

Een hemelbed maken

Heeft u thuis een kinderbed van Lifetime staan, maar droomt uw dochter eigenlijk van een sprookjesachtig hemelbed? Dan hebben we goed nieuws, want u hoeft niet een compleet nieuw hemelbed te kopen. Van een Lifetime basisbed, kajuitbed of een halfhoogslaper kunt u namelijk heel gemakkelijk een hemelbed maken. U hoeft alleen een hemelframe aan te schaffen en vervolgens op het bed te bevestigen. Zo simpel is het!


Hemelbed onderdelen

Welke onderdelen heeft u precies nodig om het hemelbed te maken? Afhankelijk van het type bed kiest u de hemel. In onze webshop vindt u de volgende hemels:


Maakt u het hemelbed voor uw kleine meid? Zorg dat ze veilig slaapt en bestel ook een uitvalbeschermer. U kunt dit paneel of front eenvoudig aan de zijkant van het bed bevestigen (en later ook weer er af halen). Uitvalbescherming is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen (wit gelakt, greywash, whitewash), kleuren (ijsblauw, petrol, blueberry) en prints (prinses, piraat of flowerpower).


Heeft u het juiste hemelframe in de winkelwagen geplaatst? Dan hoeft u alleen nog een voile of hemel uit te kiezen. Welke wordt het… het mooie Alice in Wonderland thema, 1001-nachten, een hemelmet vlinders of één van de andere prachtige hemels?

Advies

Twijfelt u of u het juiste kinderbed heeft om door te bouwen naar een hemelbed? Of heeft u vragen over de onderdelen? Bel gerust naar onze klantenservice, zij helpen u graag verder, tel. 085-2102304.

Over het Lifetime basisbed

Wist u dat het Lifetime basisbed de basis is van alle Lifetime bedden? Dus u kunt er niet alleen een hemelbed van maken, maar ook bijvoorbeeld een boomhutbed, een stapelbed of een hoogslaper (handig voor op kamers!).

Bovendien kunt u elk bed ook weer terugbouwen naar een laag kinderbed en kan het bed gebruikt worden voor een broertje, zusje of zelfs voor een nieuwe generatie, want van een Lifetime kinderbed heeft u velen jaren plezier. Hier vindt u alle Lifetime doorbouwonderdelen.