dinsdag 17 februari 2015

Zo kiest u de juiste matras voor uw kinderbed

Welke matras moet ik kopen voor mijn kind?

Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen. Een goede matras is belangrijk voor een goede nachtrust van uw kind. Daarom wilt u als ouder de juiste keuze maken. In onze webshop heeft u de keuze uit 4 verschillende kindermatrassen van 90 x 200 cm:

  1. matras Timme - stevige matras
  2. matras Mark - medium matras
  3. matras Lukas - zachte matras
  4. bedlade matras - stevige matras
Deze matrassen zijn geschikt voor een kinderbed, maar ook voor een eenpersoonsbed voor volwassenen tot 70-85 kilo. Alle matrassen zijn voorzien van een hoes, die bestaat uit twee 100% katoenen doeken met daartussen een laag vochtregulerend fiberfill. Deze hoes is afritsbaar en kan gereinigd worden.

Matras Timme 

Dit is een soepel koudschuim kindermatras met een soortelijk gewicht van 40 kg per kubieke meter. De hoge dichtheid van het matras zorgt voor meer veerkracht, waardoor uw kind comfortabeler slaapt. Matras Timme is geschikt voor kinderen van 3 tot 13 jaar of voor tieners en volwassenen tot een gewicht van 70 kilo.

Matras Mark 

Deze luxe kindermatras is gemaakt van een hoogrendement koudschuim met een soortelijk gewicht van 60 kg per kubieke meter. De hogere dichtheid van het matras zorgt voor nóg meer veerkracht en comfort. Niet te hard, niet te zacht. Matras Mark is geschikt voor kinderen van 3 tot 18 jaar of voor tieners en volwassenen tot een gewicht van 85 kilo.

Matras Lukas 

Dit is een binnenveringmatras met een pocketvering met een speciale mini-pocket kern. Pocketveringmatrassen voelen koeler aan, omdat er veel lucht tussen de veren door kan. Deze matras ventileert uitstekend en heeft een goede vochtdoorlatendheid. Door de speciale mini-pocket kern is matras Lukas minder hoog dan andere matrassen. De uitvalbeveiliging komt dus niet in gevaar, waardoor deze kindermatras wél geschikt is voor hoogslapers en halfhoogslapers. Matras Lukas is geschikt voor kinderen van 3 tot 18 jaar of voor tieners en volwassenen tot een gewicht van 85 kilo.

Matras voor bedlade 

Veel van onze kinderbedden en halfhoogslapers kunt u uitbreiden met een bedlade, die u onder het bed kunt plaatsen. Zo'n bedlade is reuzehandig (én gezellig) als extra logeerbed voor als een vriendje of vriendinnetje blijft slapen. Voor deze bedlades hebben wij een speciale, minder dikke bedlade matras (11 cm dik). Verder is deze matras vergelijkbaar met matras Timme.

Aan elke matras hangt natuurlijk een ander prijskaartje. Wij laten de keuze voor een matras dan ook verder aan u. Hopelijk kunt u met onze informatie de juiste keuze maken. En heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!