donderdag 23 juni 2016

Welke lattenbodem moet ik kopen?

Lattenbodem kopen voor kind

Wanneer u een kinderbed koopt, zijn er naast het bed zelf nog een aantal andere zaken die u moet aanschaffen. Zo is er altijd het matras, maar ook vaak de lattenbodem om over na te denken. Hoe kiest u de juiste lattenbodem voor uw kind? Er zijn namelijk een aantal verschillende lattenbodems beschikbaar. Het verschil zit hem in het aantal latten, het materiaal en in de instelbaarheid.


Soorten lattenbodems

Wij hebben drie verschillende lattenbodems in onze webshop: 15-latten, 21-latten en 28-latten. Hoe meer latten, hoe beter de ondersteuning van het lichaam tijdens het slaap en hoe groter het comfort. Bovendien heeft de lattenbodem met 28 latten een instelbare heupzone en zijn deze latten gemaakt van beukenhout in tegenstelling tot vurenhout (15 en 21 latten). Beukenhout is wat steviger en gaat langer mee.

Goed om te weten: al onze lattenbodems zijn TÜV-gekeurd en voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Welke lattenbodem koopt u voor uw kinderbed?

Koopt u een eerste kinderbed voor uw peuter? Dan is een lattenbodem met 15-latten prima geschikt, een jong kind is immers nog zo licht, dan biedt zo’n lattenbodem genoeg steun.

Koopt u een bed voor een tiener, dan doet u er verstandig aan om iets meer te investeren. Bovendien gaat een lattenbodem erg lang mee (zeker 2 keer zo lang als een matras), dus met een goede lattenbodem kan uw zoon of dochter als tiener of twintiger ook nog prima vooruit.

En de rest.. 

Lattenbodem, check? Loop dan nog even door onze beddengoed-checklist, zodat u zeker weer dat uw nieuwe kinderbed helemaal compleet is. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over welke  lattenbodem u het beste kunt bestellen? Bel onze klantenservice op 085-2102304.