donderdag 29 december 2016

Een lieve meisjeskamer

Roze, maar liever geen knalroze? 

Meiden houden van roze. En een roze meisjeskamer staat vaak bovenaan het verlanglijstje. Droomt uw dochter ook van een roze kamer? Maar, ziet u het niet zitten om hele muren roze te verven en er een knalroze kamer van te maken?

Goed nieuws, want het kan ook anders. U kunt een roze meisjeskamer ook heel subtiel en sfeervol inrichten met andere tinten roze, denk aan pastelkleuren, oud roze, vergrijsd roze, oranje roze. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Belangrijk: een witte basis

Een perfecte strategie voor een rustige, roze meisjeskamer is om de kleur roze alleen te verwerken in de accessoires en het beddengoed. Kies voor een wit bed (eventueel met een roze bedtent voor prinsesjes), witte kastjes en houd de muren van de kinder- of tienerkamer ook hoofdzakelijk (gebroken) wit.Verf of behang één muur in een zachtroze kleur met een leuke, niet te drukke print. Kies hier ook weer voor een zachte roze kleur of grijs. Grijs combineert erg goed met roze, dat laat deze Thuka Hit slaapkamer wel zien.Roze accessoires en accenten 

De volgende stap: decoreren! En dan wordt het tijd om kleur te bekennen. Hier en daar kunt u zelfs met wat hardroze accessoires werken. Onze decoratie tips:
  • Roze sterren op de muur schilderen. 
  • Kleine muurlamp in een felroze kleur. 
  • Een hemel of voile voor over het hemelbed, durft u een knalroze voile aan of speelt u op safe met wit met roze accenten
  • Muurstickers met roze accenten, zoals bijvoorbeeld deze Flexa muursticker met roze schilderijtjes 
  • Schilder de zijkanten van een witte boekenplank of de binnenkant van een boekenrek roze. 
  • Een mooi kinderdekbedovertrek met roze accenten Lifetime Sugar Pie

Lifetime heeft een perfect thema voor een romantisch en vintage roze kamer, namelijk Sugar Pie. De Sugar Pie lijn heeft alles wat u nodig heeft om uw meisjeskamer tot in de puntjes aan te kleden. Een halfhoogslaper met een prachtige Sugar Pie tentdoek. De mooiste kussens in verschillende vormen en kleurtinten, ze zijn allemaal met elkaar te combineren. Natuurlijk is het wel mooi om, als u voor het gehaakte kussen kiest, ook de styling af te maken met het gehaakte plaid voor op het bed.Er zijn heel veel varianten te bedenken op een roze meisjeskamer. Wilt u zich nog meer laten inspireren? Lees dan deze artikelen: