donderdag 28 april 2016

Roze meidenkamer

Inspiratie voor een roze meidenkamer

Bent u op zoek naar inspiratie voor het inrichten van een roze meidenkamer? Een vrolijke, felroze prinsessenkamer voor de kleine meid of misschien een tienerkamer met lichtere, zachtroze kleuren? Lees dan verder, want wij geven u in sneltreinvaart een kijkje in onze roze collectie kinderbedden, kasten en andere kinderkamer-accessoires. Bent u klaar voor al dat roze?


Een roze prinsessenkamer

Veel kleine meiden dromen van een roze prinsessenkamer. Bij een echte prinsessenkamer hoort natuurlijk een echt prinsessenbed. Bijvoorbeeld dit prachtige hemelbed van Lifetime met prinsessenillustraties en een hemel met halogeenverlichting.



Met deze roze speeltafel en kinderkrukje van Flexa creëert u een leuk speelhoekje. Opbergen van speelgoed kan met deze roze opbergdozen. Vergeet de muuraccessoires niet. Hang roze naamletters op of kies voor enkele leuke muurstickers en de roze kamer voor uw kleine meid wordt een echt plaatje!
Meer prinsessenbedden? Wij hebben ze hier op een rijtje gezet.

Roze meidenkamer

Tieners zijn vaak voorbij de zuurstok-roze periode en geven de voorkeur aan pasteltinten of zachtroze kleuren. De multifunctionele Thuka Hit hoogslaper is een aanwinst voor iedere tienerkamer. Hiermee heeft uw tiener een bed, bureau, loungebank en logeerbed in één. Met bedtextiel zoals dit roze hoeslaken en dekbedovertrek creëert u de roze look.



Deze zachtroze kussens van Lifetime passen perfecte in een romantisch roze tienerkamer. Met deze roze zitzak van Flexa geeft u uw dochter een relaxte zithoek in de kamer.


Kijk ook op onze Pinterest pagina voor leuke ideeën voor een tienerkamer voor meiden!

Opbergen in stijl

Ook een roze meidenkamer moet opgeruimd worden! Om in stijl te blijven kunt u daar bijvoorbeeld deze trendy ladencommode voor gebruiken, een roze gelakte ladenkast met drie laden, gemaakt van topkwaliteit hout. Meer opbergruimte heeft u met de Lifetime boekenkast met roze deuren én soft-close systeem of deze roze combinatiekast met hang- en legruimte.



Tip: zachtroze combineert heel mooi met mintgroen. Dus wilt u wat afwisseling in het kleurgebruik? Hang dan deze mintgroene wandkast aan de muur voor boeken, foto’s en leuke spulletjes en gebruik dit mooie opbergbankje van Flexa als nachtkastje, speelgoedkist of zitbankje. Het mintgroen staat lekker eigenwijs tussen al dat roze!

Advies

Heeft u alles kunnen vinden voor uw roze meidenkamer? Of bent u nog naar iets op zoek? Bel of mail onze klantenservice, wij denken graag met u mee.

U kunt ook altijd een bezoekje brengen aan onze showroom in Hoofddorp en neem vooral de kids mee, zij kunnen lekker op de bedden klimmen en van de glijbaan glijden.