donderdag 22 december 2016

Bopita compactbed Timo

Maak kennis met Bopita Timo

Bent u op zoek naar een nieuw kinderbed voor uw zoon of dochter? Graag stellen wij u voor aan Timo, het meest populaire kinderbed van Bopita. Compactbed Timo is mooi, stoer en erg praktisch. Bovendien levert Bopita uitsluitend hoogwaardige meubelen, dus met dit massief houten bed weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Dus bent u aan het rondkijken voor een kinderbed? Zet Timo dan zeker op uw shortlist en laat u verrassen door de vele opties die dit bed te bieden heeft.


Voordelen van een Timo compactbed


  • Het Timo bed heeft een ideale hoogte: laag genoeg, en met uitvalbescherming, veilig voor kleine kinderen. Tegelijkertijd hoog genoeg om het avontuurlijk te maken voor de oudere kids.
  • Het bed biedt veel opbergruimte. Bopita heeft prachtige speelgoedbakken die onder het compactbed passen. De kleuren kiest u zelf en kunt u dus perfect afstemmen op de rest van de kinderkamer.
  • Of liever een extra slaapplek? In plaats van drie opbergbakken passen er ook twee opberglades onder, één opberglade en één slaaplade. Handig voor logees! 
  • Het compactbed is ook verkrijgbaar in een white wash uitvoering, voor een natuurlijke, stoere uitstraling. Dat is het grenen compactbed Basic Wood van Bopita


Combiflex of Mix & Match

Het Timo compactbed is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

Het Bopita Combiflex compactbed is onderdeel van de Combiflex-lijn. Dat betekent dat het bed ombouwbaar is. U kunt het basisbed ombouwen tot vrijwel elk model kinder- of tienerbed: halfhoogslaper, hoogslaper of een mooi hemelbed.

Het Mix & Match compactbed is niet om te bouwen. Verder is er geen verschil, maar daardoor is het bed wel een stuk goedkoper. En dat kan natuurlijk ook een groot voordeel zijn!

Beide bedden kunt u overigens naar hartenlust combineren met andere Bopita kindermeubeltjes. Met wieltjes onder de meeste meubelstukken kunt u de kinderkamer bovendien flexibel inrichten. Wilt u die grote kast toch liever ergens anders neerzetten of krijgt uw dochter na een half jaar zelf inspiratie om haar tienerkamer anders in te delen? Geen enkel probleem.

Bestellen en monteren

Heeft u uw keuze voor Timo al gemaakt? Dan bestelt u dit bed nergens zo eenvoudig en voordelig als in onze webshop: u selecteert het bed van uw keuze, klikt op ‘uitgebreid bestellen’ en u ziet direct alle mogelijkheden en onderdelen die beschikbaar zijn. Vink de opties aan die u wenst en plaats uw order.

Wij bezorgen het bed gratis bij u thuis. Het bed wordt geleverd met een montage-instructie. Wilt u de montage liever uit handen geven? Maak dan gebruik van onze montageservice, ook dit vinkt u aan in het winkelwagentje (de montageprijs verschilt per bed en wordt getoond in het bestelproces).