donderdag 30 november 2017

Tent voor de kinderkamer

Speeltenten voor kids

Bij het inrichten van de kinderkamer is het bed meestal de belangrijkste aankoop. Logisch, want er moet goed geslapen worden. Maar een kinderkamer is vaak meer dan alleen een slaapplek. Er wordt ook veel gespeeld!

Besteed dus ook aandacht aan speelruimte en speelmogelijkheden in de kinderkamer. De beste manier om dat te doen: met een leuke speeltent. Een tent prikkelt de fantasie van een kind en zorgt voor oneindig veel speelplezier.


Hip: een tipi-tent in de kinderkamer

Wilt u een bijzondere speeltent voor de kinderkamer? Koop dan een tipi-tent. Een tipi-tent bezorgt niet alleen uw kindje speelplezier, het is ook een prachtige accessoire voor de kinderkamer. Een echte aanwinst dus! Zeker als u kiest voor de tipi-tent van Lifetime.


Deze wigwam-tent staat geweldig in een kinderkamer voor een stoere cowboy, een kleine Indiaan of een kinderkamertje in Scandinavische stijl. Goed om te weten: deze kindertent is van 100% katoen en kan gewoon in de wasmachine!

Tent voor op het kinderbed

Soms is er geen plek voor een tent in de kinderkamer. Gelukkig zijn er nog meer opties voor tentplezier! Uw kind kan namelijk ook een tent als bed hebben. Of eigenlijk andersom: van een kinderbed maakt u met tentdoeken, speelgordijnen en boogtenten eenvoudig een speeltent.


Vooral de kids met een halfhoogslaper of stapelbed hebben geluk, want met een tentdoek maakt u van het bed in een handomdraai een piratenboot, ridderkasteel, prinsessenkasteel of ruimtevaartbasis!


Zoekt u een bedtent voor op een gewoon kinderbed of peuterbed? Koop dan een boogtent in het thema of de kleur van uw keuze. U plaatst deze eenvoudig op het bed (en haalt de tent er net zo gemakkelijk weer er af, als de kids op de vloer willen spelen).

Kom de tenten testen

Wilt u meer weten over speel- en bedtenten voor de kinderkamer? U bent van harte welkom in onze showroom. En neem uw kinderen vooral mee, zodat ze zelf kunnen testen welke speeltent ze het leukste vinden!