donderdag 2 april 2015

Hoekstapelbed of een 'gewoon' stapelbed?

Een hoekstapelbed is veel gezelliger

Als uw kinderen met z'n tweeën een kleine slaapkamer moeten delen, kunt u met een stapelbed veel ruimte besparen. Maar een 'gewoon' stapelbed is niet zo gezellig als een stapelbed in een L-vorm.

In zo'n hoekstapelbed kunnen de kinderen elkaar zien als ze in bed liggen. Met de hoekopstelling creëert u een leuke, speelse hoek in de slaapkamer. En overdag kunnen de kinderen het onderste bed gebruiken als bedbank. Dus… heeft u voldoende ruimte in de kinderkamer? Overweeg dan eens een hoekstapelbed in plaats van een 'gewoon' stapelbed.
Lifetime hoekstapelbedden

Wij hebben het witte hoekstapelbed uit de Lifetime Original collectie in ons assortiment opgenomen. Het hoge bed van dit stapelbed is uitgerust met een uitvalbeveiliging, waarvan u het frontje zelf kunt kiezen:

  • bedfront Piraat
  • bedfront Prinses
  • bedfront Flowerpower
  • bedfront Original in de kleuren wit, roze, blauw of antraciet
Het Lifetime hoekstapelbed is wit gelakt en wordt geleverd met een rolbodem (van 16 latten). Alle hoeken en kanten zijn afgerond voor extra veiligheid.

Het hoge bed is met een hoogte van 128 cm wat lager dan een 'gewoon' stapelbed. Dat maakt het instoppen van uw kind (en verschonen van beddengoed) gemakkelijker. Onder de ladder heeft u ruimte voor een kastje of boekenrekje. U heeft de keuze uit een rechte of een schuine ladder.

Het hoekstapelbed van Lifetime staat voor flexibiliteit

Alle stapelbedden van Lifetime zijn deelbaar. Zo ook dit hoekstapelbed. U kunt van het stapelbed dus twee aparte bedden maken. Handig als de kinderen ouder worden of een eigen slaapkamertje krijgen. U kunt de hoek van het stapelbed gespiegeld monteren en ook dat is altijd weer te veranderen. Het is goed om te weten dat u met dit stapelbed ook na een verhuizing alle kanten op kunt!