donderdag 17 november 2016

Kinderkamer voor een stoere cowboy

Jie-ha, een cowboykamer!

Een kinderkamer in het thema ‘cowboy’ staat garant voor een stoere kamer! Houdt uw kind van paarden, het leven op de boerderij of is hij of zij al fan van cowboyhelden uit het wilde westen? Haal de bandanas en oude spijkerbroeken maar uit de kast. Die kunt u goed gebruiken voor het aankleden van een cowboykamer!


Cowboy = avontuur

Cowboys zijn stoer en maken de grootste avonturen mee. Zorg dus dat er stoere en avontuurlijkeaccessoires in de kinderkamer terugkomen, zodat deze een echt cowboy-gevoel krijgt. We hadden het net al over de bandanas en jeans; bent u handig met het naaimachine? Maak hier dan een handige opbergzak van, voor aan de muur of deur.


Sfeervol en simpel om zelf te maken: de naam van uw kind in touw geplakt op de muur en hoefijzers als kleine fotolijstjes. Met een berenvel op de grond en dit stoere schommelpaard aan het plafond van de kamer is het overduidelijk, dit is een cowboykamer! Zorg nog wel voor een cowboyhoed ;)


Houten bed én stoere dekbedovertrekken

In een cowboy-kamer hoort natuurlijk een houten kinderbed. De bedbank van Flexa voldoet aan de cowboy-eisen, van echt beukenhout en met een terra-look is het een super stoer bed voor uw kleine cowboy. Mag het nog stoerder zijn? Dit Hang out bed van Lifetime is het ultieme avonturenbed.Heeft u al een kinderbed? Tover het bed dan om in een cowboybed met stoer beddengoed, bijvoorbeeld met dit Adventure dekbed of deze Hang Out dekbedset. Allebei heel geschikt voor een cowboykamer!

 

Een halfhoogslaper maakt u cowboy-proof met dit geweldige Adventure speelgordijn.

De finishing touch

Is het kamertje helemaal klaar, maar heeft u nog een vrij plekje aan de muur? Benut deze om een grappige quote op te hangen, zoals:

  • Thuis is waar mijn hoed hangt
  • Ik tel paarden, geen schapen 
  • ‘Night kameraad 
  • Even cowboys need to take naps 
U kunt deze teksten op de muur van de kinderkamer schrijven/verven of in een lijst aan de muur hangen. Een ander leuk idee: de muur 'behangen' met oude landkaarten. Lekker avontuurlijk!Kijk voor nog meer 'Wild West'-inspiratie en leuke zelfmaak-ideeën voor een cowboy-kamer ook eens op ons Pinterest bord over Western Kinderkamers! Of breng eens een bezoekje aan één van onze showrooms in Hoofddorp of Breda!