donderdag 23 november 2017

Ik zoek een nachtkastje voor de kinderkamer

Gezocht: leuk kindernachtkastje

Een kinderkamer is niet compleet zonder een nachtkastje naast het bed. Het is een handig meubelstuk om een lampje, glaasje water of voorleesboek op te zetten. Bent u op zoek naar een nachtkastje voor uw zoon of dochter? Lees dan snel verder, want wij zetten de leukste kindernachtkastjes op een rij.


Lifetime nachtkastje

Eén van de meest verkochte nachtkastjes is het Lifetime nachtkastje. Het ziet er superleuk uit, het is klein van formaat, dus het neemt weinig ruimte in beslag, en de lade maakt het lekker praktisch. Ideaal om kleine spulletjes in te bewaren. Dit Lifetime nachtkastje is verkrijgbaar in wit lak en whitewash en past bij elk kinderbed.
Heeft u meer opbergruimte nodig? Dan kan dit ladeblok van Lifetime uitstekend dienst doen als nachtkastje (eventueel zonder de wielen).

Multifunctionele nachtkastjes

Een slimme oplossing biedt de opbergkist van Flexa: het is een opberger, zitbankje en nachtkastje in één. Perfect voor een kleine kinderkamer of als u de kamer niet overvol wil zetten met meubelstukken, maar wel van alle praktische gemakken wilt profiteren. Verkrijgbaar in vijf mooie, hippe kleuren: geel, mintgroen, roze, grijs en wit.Met de kastjes van Bopita kunt u ook alle kanten op. Letterlijk, want er zitten wieltjes onder, en figuurlijk. U kunt zelf kiezen of u een open nachtkastje wilt, met bakjes in vrolijke kleuren of met deuren. Een goede keuze als u zoekt naar extra opbergruimte.

Gewoon, een kruk

Heeft u een kleine kinderkamer en neemt een nachtkastje teveel plek in beslag, maar zoekt u wel iets om ’s nachts een glaasje water op te zetten? Denk niet te moeilijk, een speeltafeltje of krukje kan s'avonds prima dienen als nachtkastje. De krukjes en tafeltjes van Flexa Play zien er ook nog eens superleuk uit. Een aanrader dus!