donderdag 12 november 2015

Kinderkamer voor kleine indianen

Indianenthema, voor jongens en meiden

Bent u op zoek naar een thema voor de kinderkamer? En wilt u iets origineels? Geen prinsessenkamer voor meiden en iets anders dan een ridderkamer voor jongens? Onze tip: ga voor een indianenkamer. Zowel voor jongens als meisjes een geweldig thema. In mooie naturel kleuren, die zorgen voor een rustige sfeer in de slaapkamer. U kunt de indianenkamer romantisch aankleden voor een kleine Pocahontas of juist lekker stoer voor een Hiawatha.Bed voor indianenkamer

Het perfecte bed voor een indianenkamer is deze halfhoogslaper ‘Camp Canyon’ van Lifetime. CreĆ«er een gezellig zit-en speelhoekje onder het bed of benut de ruimte voor een extra matras, handig als er nog een indiaantje blijft slapen! Ga voor stoer beddengoed (met zigzag-vormen of houtstructuur) en leg een fluffy vloerkleedje, zoals een namaak-dierenvel, op de grond. Hang een dromenvanger met mooie veren aan de muur en gebruik houten accessoires, zoals een kapstok of boom-krukje als accessoires voor extra indianensfeer. Een vilten (zelfgemaakte) cactus en een schilderijtje met een indianentooi of met de tekst ‘I will be in my tee pee’ zijn ook leuke sfeermakers voor een indianenkamer.


Indianen-speeltent

Wat mag niet ontbreken op een indianenkamer? Dat is de tipi natuurlijk. Een echte indiaan kan niet zonder. Een heerlijke speelplek bij het indiaantje spelen, maar ook een fijn plekje om lekker te lezen. Deze mooie, stoere wigwam van Lifetime is het middelpunt van elke indianenkamer. De tentdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, heerlijk comfortabel dus voor uw kind om in te spelen. Een indianen speeltent is ook erg leuk voor een speelkamer. Met een pijl en boog erbij, een doel op de muur en cactussen van karton in de kamer kan uw kind helemaal opgaan in het indianenrollenspel. Kortom, deze indianen speeltent staat gegarandeerd voor heel veel speelplezier! Kijk ook op onze Pinterest-pagina voor inspiratie voor een echte indianen- of western kamer.