donderdag 28 mei 2015

Hoogslaper met glijbaan, het ultieme speelbed

Kinderbedden met glijbaan

Blije kindergezichtjes. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Van die pretoogjes, als kinderen in onze showroom de bedden met glijbaan zien. Zo'n glijbaan-bed vinden ze supercool. Soms kijken ze papa en mama nog even aarzelend aan. Maar als ze van ons horen dat ze gerust op de bedden mogen klimmen, roetsjen ze al snel lekker van de glijbaan af. En als papa en mama besluiten om zo'n glijbaanbed te kopen? Tja, dan gaat zo'n kind dolgelukkig naar huis. Stel je voor: voortaan elke ochtend met een glijbaan uit bed.


Halfhoogslaper met glijbaan

In onze webshop vindt u geen hoogslaper met glijbaan, alleen halfhoge kinderbedden met glijbaan. Bij een hoogslaper of stapelbed zou de glijbaan veel te ver de kamer in komen. En u moet er rekening mee houden dat uw kind aan het eind van de glijbaan ook nog minimaal 40 cm ruimte nodig heeft om veilig beneden te komen. Het zijn ook meestal de kleine kinderen die dol zijn op een glijbaan, en dan is zo'n halfhoogslaper het perfecte bed.


De glijbaanbedden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De Thuka Hit halfhoogslapers hebben naast een glijbaan ook nog een vrolijk gekleurde bedtent. Dan zijn er de Thuka Trendy glijbaanbedden in fantastische thema's (Flower, Pop, Prinses, Ridder of Space). De halfhoogslapers van Flexa White zijn veruit het populairst. Deze witte glijbaanbedden in leuke kinderthema's (Jungle, Prinses, Ridder, Piraat, Meisje) maakt u helemaal af met de vrolijke accessoires. Ook zijn er Lifetime halfhoogslapers, die u kunt uitrusten met een glijbaan.


Losse glijbaan

Heeft u al een halfhoogslaper en wilt u graag een losse glijbaan voor het bed bestellen? Als u een halfhoogslaper van Flexa White of Lifetime heeft, kan dat. Zowel de Flexa White glijbaan als de Lifetime glijbaan (wit gelakt of whitewash) is los verkrijgbaar.

Bed met glijbaan kopen

Ons volledige assortiment aan kinderbedden, met of zonder glijbaan, vindt u in onze webshop. U kunt alle bedden, met matras, lattenbodem of andere accessoires, online bestellen. Wilt u de bedden eerst bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Hoofddorp. En breng uw kind(eren) mee, zodat u met eigen ogen kunt zien hoeveel plezier ze hebben van zo'n glijbaanbed.