donderdag 7 december 2017

Wat doe je met de ruimte onder een hoogslaper?

Ruimte onder de hoogslaper benutten

Kinderen willen een hoogslaper om één reden: zo’n hoog bed is stoer! Voor ouders biedt dit bed ook een groot voordeel, want een hoogslaper zorgt voor veel ruimte onder het bed. En extra ruimte, die kan iedereen altijd goed gebruiken. De vraag is alleen hoe… Wij geven u graag een aantal ideeën wat u met de ruimte onder een hoogslaper kunt doen.


Studeren of werkruimte

Heeft u in de slaapkamer geen ruimte voor een apart bureau? En heeft uw zoon of dochter wel ruimte nodig om huiswerk te maken of een plek voor een hobby waarbij een bureau handig is (zoals tekenen of schilderen). Gebruik dan de volledige ruimte onder de hoogslaper voor een bureau met boekenplank, zoals bij deze Thuka Trendy hoogslaper, de Lifetime hoogslaper met bureau of de Bopita hoogslaper. Een fijne werk- en slaapplek!

Loungen en logeren

Is een klein bureau voldoende? Dan blijft er nog ruimte over onder de hoogslaper. Benut deze met een extra slaapplek en een zitbankje in één. De Thuka trendy hoogslaper met bureau en bankje is erg populair bij kinderen, want niet alleen hebben ze zo’n gave hoogslaper, ook kan een vriendje of vriendinnetje altijd blijven logeren.Ook de Flexa Classic hoogslaper heeft een geïntegreerde slaapmodule. Een creatieve DIY-oplossing voor een gezellige hangplek onder hoogslaper is een hangmat!


Flexibel blijven

Wilt u flexibel blijven bij het indelen en gebruiken van de ruimte onder de hoogslaper? Dan kan de Bopita Combiflex hoogslaper uitkomst bieden. Bij deze hoogslaper kunt u zelf losse meubelstukken aanschaffen; bijvoorbeeld een verrijdbaar bureau, een ladekastje of mooie, trendy speelgoedbakken. Een aanrader als u ook de ruimte onder de hoogslaper wilt benutten voor het opbergen van speelgoed en andere spullen!