donderdag 22 september 2016

Hippe meisjesbedden

Hippe meidenkamer 

Wilt u voor uw dochter een mega hippe slaapkamer inrichten? Een hip bed kan daarin niet ontbreken. Maar vergeet niet: meisjes zijn veel kritischer dan jongens als het gaat om de inrichting van hun kamertje. Ze hebben hun eigen wensen en ideeën over wat hip is en wat niet.


Daarom zetten wij ze voor u op een rij: vijf hippe meisjesbedden, die op dit moment erg populair zijn. Welk bed wordt het nieuwe bed voor uw (kleine) meid?

1. Hippe hoogslaper van Thuka met sofabankje

Deze multifunctionele hoogslaper van Thuka is zoveel meer dan alleen een bed. Uw dochter kan heerlijk loungen op het bankje met vriendinnen. En wil een vriendinnetje blijven slapen? Geen probleem. Er zit een uittrekbaar logeerbed onder het zitbankje. Goed om te weten: de kussenset van het bankje is verkrijgbaar in roze, blauw, lichtgrijs en antraciet.

2. Bedbank van Bopita

De hippe bedbank van Bopita is een van onze bestsellers voor meiden. Wij snappen wel waarom! Het maakt een gezellig plekje om met vriendinnen te ‘hangen’ of lekker een boek te lezen. Met een strakke en luxe uitstraling past dit bed perfect in elke meisjeskamer. Gemakkelijk te decoreren met kussens en
zo te matchen bij de inrichting van je kamer.

3. Hip & Stoer: het boomhutbed

Avontuurlijke, stoere meisjes verrast u met dit geweldige boomhutbed. Het is heerlijk spelen, klauteren, fantaseren en slapen natuurlijk in dit gave bed. Natuurlijk hebben we nóg meer bijzondere kinderbedden zoals deze.


4. Het hemelbed (*zucht*)

In het rijtje hippe bedden voor meisjes mag het prachtige hemelbed van Lifetime niet ontbreken. Romantisch, sprookjesachtig en heerlijk dromerig… Ziet u uw dochter hier al van genieten? Er zijn overigens verschillende hemels en voiles te koop, zodat u het hemelbed helemaal naar uw dochters smaak kunt inrichten.

5. Retro meisjesbed = hip

Houden jullie van de retro en vintage look? Dan past een bed uit de Flexa Play collectie hier perfect bij. De bedden zijn verkrijgbaar in roze, geel, mintgroen of wit. Lees ook hoe je een retro kinderkamer leuk en gezellig inricht.