donderdag 8 september 2016

Kinderbed met bureau

Een bureau hoort in elke kinderkamer

Een bureau komt altijd van pas. Voor een tiener is een bureau nog altijd de beste huiswerkplek. Huiswerk maken aan de keukentafel of proefwerk leren op de bank, zorgt voor te veel afleiding. Een bureau op hun eigen slaapkamer is dan ook onmisbaar. Maar ook voor kleinere kinderen is een bureau fijn om aan te lezen, knutselen en tekenen. Dus gaat u de kinderkamer inrichten? Koop meteen een leuk bureau dat past bij het nieuwe kinderbed.


Welk kinderbed? Welk bureau?

Als u een kinderbed met bureau wilt kopen, zijn er een aantal opties. Wilt u een (laag) kinderbed met een los bureau? Of heeft u liever een (half)hoogslaper of stapelbed met een bureau eronder of eraan vast.

Ruimte besparen

Heeft u niet zoveel ruimte in de kinderkamer? Kijk dan naar ruimtebesparende oplossingen. Kies bijvoorbeeld voor een groot bureau onder een hoogslaper. Of voor een uitschuifbureau, dat u na gebruik weer onder het halfhoge bed schuift, zoals bij deze halfhoogslaper met bureau van Thuka. Een echte blikvanger in de ruimtebesparende categorie is het Lifetime Study bed, een halfhoogslaper met een uitschuifbaar bureau én uitschuifbare kastjes.Mooi design

Ook bij de losse bureaus heeft u veel keuze. Gaat u voor design? Kijk dan eens naar de mooie bureaus met witte of gekleurde poten (geel of blauw) uit de Flexa Classic serie. De poten zijn in hoogte verstelbaar en u kunt het bureaublad kantelen. Ook de Lifetime bureaus zien er prachtig uit, ze zijn ook in hoogte verstelbaar en zijn verkrijgbaar zonder of met lade.


Bureaus op wielen van Bopita

En dan zijn er nog de verrijdbare bureaus op wielen van Bopita. Het meest populair is het Bopita XL bureau met een lekker groot werkblad en 3 handige opbergladen. Maar ook het Bopita bureau uit de Mix & Match serie mag er zijn. Het geïntegreerde locker-kastje ziet er niet alleen leuk uit, maar u kunt er ook veel spullen in kwijt. In het andere kastje kunt u Bopita opbergbakken plaatsen in de kleuren die bij de inrichting van úw tienerkamer passen.

Bij een bureau hoort een bureaustoel

Bij het bureau hoort natuurlijk ook een fijne bureaustoel voor uw kind. Het liefst in hoogte verstelbaar én met een ergonomische zit, zodat uw zoon of dochter er met een gerust hart op kan zitten zonder pijn in rug of benen te krijgen. In onze webshop vindt u diverse bureaustoelen voor kinderen: stevige, ergonomische bureaustoelen in leuke kleuren.


Heeft u nog vragen of hulp nodig bij de aanschaf van een geschikt kinderbureau? Kom naar onze showroom in Hoofddorp of neem contact op met onze klantenservice!