woensdag 23 december 2015

Bijzonder bedhuisje

Bed met huisje

De droom van elk kind: een eigen huisje, een plek die helemaal van henzelf is en waar ze zich totaal op hun gemak voelen. Niet voor niks zien we bedhuisjes in steeds meer kinderkamers verschijnen.

Zoekt u naar een bijzonder mooi bedhuisje voor de kinderkamer? Het Lifetime hutbed mag dan niet ontbreken op uw shortlist. Dit Silver Sparkle bed is verkrijgbaar als laag bed of als halfhoogslaper. Dit bed prikkelt de fantasie van kinderen. Voor uw zoon of dochter is het niet zomaar een bed, maar een strandhuisje, boomhut of speelhuis. Het Silversparkle hutbed is verkrijgbaar als laag bed en als


Boomhutbed

Als het gaat om stoere kinderbedden met een huisje zijn het Lifetime hangout bed en boomhutbed  razend populair. Veel stoerder dan dit wordt het niet! De gekleurde planken geven de bedden een robuuste uitstraling, vergelijkbaar met steigerhout, maar met de voordelen van grenenhout. Grenenhout heeft niet de ruwe afwerking die steigerhout wel heeft en is een fijne zachte houtsoort. Ideaal voor een kinderbed.

Strandsfeer in de kinderkamer

Het Bopita bed met huisje past erg goed in een kinderkamer met een strand- of maritiem thema. Uw kind waant zich zo elke dag op vakantie in zijn eigen strandhuis-bed. Dit Bopita bed is ook verkrijgbaar als halfhoogslaper.

Gebruik blauwe tinten voor de muren en accessoires, maak een schilderij van zeesterren of ga aan de slag met een zelfgemaakt schelpengordijn. Kijk op onze Pinterest pagina voor nóg meer creatieve ideeën om strandsfeer in de kinderkamer te brengen.


Meer informatie

Heeft u nog vragen over de aankoop van een bedhuisje, hutbed of boomhutbed? Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies, via e-mail of telefoon of bij ons in de showroom.