donderdag 27 april 2017

Lifetime 4-in-1 bed

Het eerste kinderbed

Met het 4-in-1 bed doet Lifetime haar naam eer aan; het is hét kinderbed voor een heel leven lang. Als uw peuter twee jaar is en het tijd is om het ledikant gedag te zeggen, start u met bed (1). Laag op de grond, een lage instap en links en rechts uitvalbescherming: veiliger kan niet om in te slapen.Voor een kleine meid maakt u het bed natuurlijk compleet met een mooie voile. De hemel is voorzien van halogeenverlichting.

Doorbouwen maar

Uw kind wordt ouder en dit bed groeit mee. Bouw het bed door naar een normaal hemelbed (op hogere poten).


En als het tijd is voor wat meer avontuur tover dan de halfhoogslaper voor de dag. De halfhoogslaper kunt u zo 'aankleden' zoals u dat wilt. En dan bedoelen we natuurlijk de bedtent! Kies een favoriet thema uit van uw zoon of dochter en u maakt van de halfhoogslaper een prinsessenkasteel, piratenboot of een echte spaceshuttle! Voor die laatste optie kunt u er zelfs een klimtoren bij kopen, voor geweldig veel speelplezier.

Bekijk alle Lifetime speelgordijnen en accessoires in onze webshop.

Van kinderbed naar tienerbed

Het ouder worden, lijkt nu wel heel snel te gaan, maar toch.. ineens zijn ze tiener. Voor een speelparadijs zijn ze te oud. Een hip sofabed is precies wat ze nodig hebben. Heerlijk loungen met vrienden en vriendinnetjes. Het enige wat u dan nog moet aanschaffen zijn lekker veel kussens. En wellicht een extra bedlade, het snelle logeerbed voor een vriend of vriendin die blijft slapen.