donderdag 29 oktober 2015

Een bed voor een prinses

De mooiste prinsessenbedden

Heeft u de knoop doorgehakt en krijgt uw dochter een echte prinsessenkamer? Dan kunt u nu concreet aan de slag met de aanschaf van meubels en de aankleding van de kledingkamer. De keuze voor het bed, het ├ęchte prinsessenbed, moet als eerste gemaakt worden.

Om u te helpen bij het kiezen hebben wij alvast een voorselectie gemaakt, van de mooiste prinsessenbedden in onze winkel:

Uitgelicht: Silversparkle Hutbed van Lifetime


Naast het vele roze onderscheidt het Silver Sparkle hutbed van Lifetime zich met haar witte, romantische en brocante uitstraling. Het bed is lief en avontuurlijk tegelijkertijd en dus heel erg geschikt voor prinsesjes, die stiekem ook lekker stoer zijn. Bovendien heeft dit Silver Sparkle-thema alles in huis om uw hele kinderkamer aan te kleden: dekbed, voile, een spiegel en leuke decoratieve items. Is dit sprankelende prinsessenbed ook uw favoriet? Klik op de knop samenstellen en u ziet direct alle bijbehorende accessoires.


Van gewoon bed naar prinsessenbed

Heeft u al een bed en wilt u een gewoon bed omtoveren tot een prinsessenbed? Dat is ook geen probleem. Heeft u een Lifetime kinderbed? Dan kunt u er met een losse hemel-constructie een hemelbed van maken. Kies een mooie voile uit, zoals deze Alice in Wonderland-voile om het hemelbed compleet te maken en u heeft een prachtig prinsessenbed voor uw dochter. Het kan nog gemakkelijker. Plaats een Lifetime bedfrontje met prinsessen illustratie op een kinderbed en ta-da: een echte prinsessenbed. Natuurlijk maakt u het bed af met een prinsessendekbed en koninklijke kussens!


Meer tips voor een prinsessenkamer

Een leuke decoratietip voor de prinsessenkamer: hang een canvas of schilderij aan de muur met de tekst ‘I have found my prince and his name is daddy’. In het Nederlands kan natuurlijk ook. Lief! Wilt u meer tips voor een prinsessenkamer of weten hoe u van een gewoon bed een prinsessenbed maakt? U leest het hier. Of neem een kijkje op onze Prinsessenkamer-pagina op Pinterest. U bent ook van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies.