donderdag 12 januari 2017

Supermooi, zo'n Oosterse kinderkamer

Lifetime Morocco Chic kamer

Bent u op zoek naar een romantische, sfeervolle inrichting voor een meisjeskamer? Zoek dan niet verder: Lifetime Morocco Chic is de ultieme droomkamer voor uw dochter. Een echte meidenkamer, maar wel met een avontuurlijk én exotisch tintje. Want als uw kleine dame deze oosterse kamer ziet, dan waant ze zich direct in de wereld van de 1001-nachten, van Aladdin en Yasmin, zwevende tapijten en vrolijk gekleurde tenten en karavanen.


Hemelbed Morroco Chic 

Dé absolute blikvanger van een Oosterse kinderkamer is het bed. Een echt hemelbed! De hemel met paarse klamboe zet de toon voor de rest van de kamer; een krachtige kleur die de slaapkamer een prachtige uitstraling geeft. Omdat het zo’n krachtige kleur is, raden wij aan om de rest van de slaapkamermeubels ligt en rustig te houden. Witte kasten en roze accessoires combineren goed met paars. Natuurlijk kunt u ook weer paarse accenten terug laten komen in het beddengoed en de accessoires.Goed om te weten: heeft u al een Lifetime basisbed? Dan kunt u deze doorbouwen tot dit hemelbed. Ook van een kajuitbed of halfhoogslaper uit de Lifetime Original collectie kunt u een hemelbed maken.


Mooie accessoires

Met alleen een adembenemend bed heeft u natuurlijk nog geen complete kinderkamer ingericht. Gelukkig heeft Lifetime tal van mooie accessoires in de Morocco Chic stijl, waarmee u de kamer perfect kunt decoreren. Natuurlijk mogen deze sierkussens niet ontbreken. En wat een plaatje is deze MoroccoChic lamp! Ook aan een bijpassend paars dekbedovertrek is gedacht. Alle benodigdheden dus om het sprookje compleet te maken.

Wilt u de kamer graag iets persoonlijks meegeven? Haak zelf een plaid of poef in paars-roze kleuren of verras uw dochter met een dromenvanger, dat past erg goed in dit thema. Kijk op onze Pinterest-pagina voor meer Morocco Chic-inspiratie!