donderdag 22 juni 2017

Q&A: 2-persoons hoogslaper

In onze showrooms en via onze klantenservice komen er dagelijks vragen binnen over kinderbedden en kinderkamers, en alles wat daarbij komt kijken. Elke maand behandelen we een vraag op ons blog.

De vraag van deze maand:

Ik zoek een hoogslaper voor 2 personen. Wat zijn de mogelijkheden?


Een hoogslaper voor 2 personen

Hoogslapers zijn in principe 1-persoonsbedden. Het is wel mogelijk om twee slaapplekken te creĆ«ren. Een aantal hoogslapers hebben namelijk een uittrekbaar bed waarmee u een extra logeerplek kunt maken. Een voorbeeld van zo’n hoogslaper is de Thuka Trendy: onder het bed bevindt zich een bureau en een zitbankje. Dit bankje is uittrekbaar en de kussenset dient als matras.

Ook Flexa heeft een prachtige hoogslaper in haar assortiment, welke is uitgerust met een extra slaapmodule.


Verschil hoogslaper en stapelbed

Het komt regelmatig voor dat mensen vragen om een hoogslaper, maar dat ze eigelijk een stapelbed bedoelen. Wilt u een hoog bed met twee vaste slaapplekken? Dan is het een stapelbed wat u zoekt. Een stapelbed is een hoog bed voor 2 personen. U kunt vast het traditionele model, met twee bedden recht boven elkaar. Maar er zijn ook hier meer mogelijkheden, zoals een hoekstapelbed of een schuin stapelbed! Wilt u een stapelbed kopen? Lees dan eerst deze tips.