donderdag 21 april 2016

Verrijdbare kindermeubels

Gemakkelijk kindermeubels verplaatsen

Kinderen zijn veranderlijk en de inrichting van hun kamer vaak ook. Een groter bed, een bureau erbij, een extra kast. In veel huishoudens wordt nogal wat geschoven en getild met meubels. Met verrijdbare meubels in uw kinderkamer geeft u uw kind veel vrijheid in de inrichting en bespaart u zichzelf veel gesjouw. U kunt op ieder gewenst moment snel en eenvoudig de opstelling veranderen, zonder dat er een extra paar handen nodig is om te tillen.

Heeft u meerdere kinderen en willen ze ruilen van kamer? Ook dat is met verrijdbare meubels geen grote onderneming meer. Kasten hoeven niet leeggehaald te worden; u rolt ze eenvoudig met inhoud en al naar de andere kamer. Zo gepiept! Er zijn veel leuke verrijdbare kindermeubels om uw kinderkamer mee in te richten. Wij geven u graag enkele suggesties.


Bopita bureau op wielen

Zodra uw kind naar school gaat, is het fijn als ze over een goed bureau beschikken om in alle rust hun huiswerk te kunnen maken. Dit verrijdbare bureau van Bopita heeft een ruim werkblad van 150 cm breed en bevat drie opbergladen. Alle ruimte dus om te studeren, te tekenen of te knutselen.

Ladenkast en ladenblok met wieltjes

Een ladenblok of een ladenkast? Allebei handig om te hebben; een ladenblok onder het bureau is handig voor wat extra opbergruimte. Dit kan net als het bureau in wit, maar het is ook leuk om te kiezen voor een ander kleurtje dat past bij de rest van de kamer, zoals dit trendy gelakte ladenblok op wielen (verkrijgbaar in diverse kleuren).Een ladenkast biedt meer opbergruimte en u kunt er leuke spulletjes op zetten, zoals plantjes, fotolijstjes of andere sfeervolle items. Houd bij de keuze voor een ladenkast rekening met de beschikbare ruimte in de kamer. Zo is deze verrijdbare ladekast van Bopita verkrijgbaar in een kleine uitvoering met twee laden en één opbergvak of een grotere uitvoering met drie laden en twee opbergvakken, zoals hieronder op de foto.

Verrijdbare kast

Voor het opbergen van alle kinderkleding is het handig om een grote kledingkast aan te schaffen. Kasten zijn vaak groot, zwaar en lastig om te verplaatsen, maar deze kast op wieltjes van Bopita rijdt u zo in uw eentje naar de gewenste plek. Erg handig als er van kamer gewisseld gaat worden of voor de zoveelste 'make-over' van de kamer. Net als de ladenkasten is deze kast ook leuk te combineren met kleurrijke opbergbakjes.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de aankoop van verrijdbare kindermeubels? Bel of stuur een e-mail of breng een bezoekje aan onze showroom in Hoofddorp.