donderdag 31 mei 2018

Stapelbed van Bopita

Bopita stapelbedden

Gaan uw kinderen samen op één kamer slapen? Gezellig en nuttig voor de kinderen, want broers en/of zussen die samen een slaapkamer delen slapen vaak ook beter. Zeker als u kiest voor een comfortabel bed, zoals het stapelbed van Bopita.


Met een Bopita stapelbed kiest u voor een veilig bed, met een luxe en moderne uitstraling. En met veel flexibiliteit! Het Bopita Combiflex stapelbed kunt u namelijk naar hartenlust ombouwen, uitbreiden en combineren met Bopita meubels uit de Mix & Match lijn.

Mix & Match en Combiflex

Bopita heeft twee stapelbedden in haar assortiment: het Mix & Match stapelbed en de Combiflex. Op het eerste gezicht zien ze er bijna hetzelfde uit, maar er is één groot verschil: het Combiflex stapelbed heeft het basis-bed van Bopita als uitgangspunt.

Dat betekent dat u het bed met aparte onderdelen kunt uitbreiden en ombouwen. Van een stapelbed maakt u in de toekomst bijvoorbeeld een halfhoogslaper, een hemelbed, een hoogslaper met bureau voor de studentenkamer of u bouwt het terug naar een laag kinderbed.


Het Mix & Match stapelbed kunt u niet doorbouwen. U koopt een stapelbed en dat blijft het ook. Natuurlijk ziet u dit terug in de lage prijs. Een Combiflex stapelbed is wat duurder maar daar krijgt u veel flexibiliteit voor terug. U kunt bij het Combiflex stapelbed kiezen voor een rechte of schuine trap.

Extra opties

Het bovenste bed van het Bopita stapelbed wordt standaard geleverd met een uitvalbeveiliging. Koopt u het stapelbed voor jonge kinderen? Dan kunt u een extra uitvalbeschermer bestellen voor het onderste bed.

Met zijn tweeën op een kamer slapen is al heel leuk, maar een logeerpartijtje met drie kids is nog leuker! Met een extra onderschuifbed maakt u er een driepersoons-stapelbed van en bent u goed voorbereid op logees.


Combineren met Bopita meubels

Voor beide stapelbedden geldt dat ze perfect te combineren met de Bopita meubels uit de Mix & Match programma. Kleur aanbrengen op de kinderkamer is erg eenvoudig met de kasten en opbergbakken uit deze mooie meubellijn!


Lees ook deze tips voor het inrichten van een gedeelde slaapkamer!