donderdag 7 juni 2018

5 x een stoere kinderkamer

Een stoere kinderkamer inrichten

Wil uw zoon of dochter een stoere slaapkamer? Met deze vijf tips voor stoere kinderkamers, voor jongens én voor meisjes, helpen wij u graag op weg.

1. Grijs = stoer

De kleur grijs is erg stoer voor een kinderkamer. Combineer een lichte grijstint op de muur met donkere tinten in de accessoires. Voor een meidenkamer is het erg stoer om grijs te combineren met neon-kleuren. Okergeel is ook heel mooi met grijs!2. Grafische prints

Grafische prints zijn hip en geven elke kinderkamer een stoere look. Laat zigzag-strepen, sterren, ruiten of stippen terugkomen op de muur, in de kussens of in een poster aan de wand.


3. Groen? Doen!

Op zoek naar een stoere én trendy kleur? Dan is groen de keuze voor uw kinderkamer, zoals legergroen of zeegroen. Stoer voor jongens en meiden. Durf gerust een hele muur groen te verven, zoals in deze kinderkamer met halfhoogslaper. Groen combineert mooi met wit, grijs, oudroze of juist een knalkleur als okergeel.


Groene accessoires nodig? Dit gehaakte groene kussen en groene plaid zijn stoer en sfeervol tegelijkertijd.

4. Stoere bedden

Het bed is het middelpunt van de kinderkamer. Dus met een stoer bed maakt u de kinderkamer meteen stoer. Bijvoorbeeld met dit coole Lifetime Limited Edition speelbed of zo’n superstoer boomhutbed met planken in stoere mix-kleuren. Voor oudere kids is een hoogslaper heel stoer én praktisch!


5. De industriële look

Mag de kinderkamer een ruig randje krijgen? Met metaal, hout en doorleefde materialen geef je de kamer een industriële sfeer. Een lockerkast als kledingkast bijvoorbeeld, een prikbord van steigerhout of een oud schoolbankje en stoeltje als bureau.


Meer stoere kinderkamers?

Neem eens een kijkje op onze Pinterest-pagina voor nog meer tips en ideeën of breng een bezoekje aan één van onze showrooms (in Breda of Hoofddorp). We hebben diverse opstellingen gemaakt van bedden, kleurcombinaties en meubels voor volop inspiratie. Uw kinderen mogen bedden testen, ook die met glijbaan!