donderdag 24 mei 2018

Kinderkamer winkel in Breda

Kinderkamer kopen in Breda?

U kunt uw hele kinderkamer online kopen. Van kinderbed met cool dekbedovertrek tot handige opbergmeubels en kledingkasten. U hoeft er de deur dus niet voor uit, maar… het kan wel.


Bent u op zoek naar meubels voor de kinderkamer en wilt u ze graag in een echte winkel bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showroom in Breda.Kinderbedden testen!

Het is ook voor de kinderen hartstikke leuk om hun nieuwe bedden niet van een beeldscherm te kiezen, maar in het echt te zien. En te testen natuurlijk! In onze winkel in Breda mogen de kinderen op alle bedden klimmen. En ervan af glijden, want glijbaanbedden staan er ook bij.Het is niet alleen leuk, het is ook erg praktisch om de kinderen mee te nemen. U kunt meteen checken of uw zoon of dochter in zo’n stoere (half)hoogslaper durft te klimmen of dat uw kind net zo verliefd is op dat gave boomhutbed als u bent.


Bedden en kindermeubeltjes

U vindt in onze winkel niet alleen kinderbedden, we hebben ook een heel uitgebreid assortiment kindermeubels. Kasten voor de kinderkamer, zoals kledingkasten en boekenkasten, maar ook de leukste meubelstukken voor een speelhoek.


Bovendien hebben we veel opstellingen gemaakt van kinderkamers, dus u kunt ook volop inspiratie opdoen voor leuke thema’s en kleurencombinaties.


Onze kinderbedden merken

Wij verkopen kinderbedden en kindermeubelen van de merken Lifetime, Flexa, Bopita en Thuka. Bij deze merken vindt u alles voor de kinderkamer, van een eenvoudig kinderbed voor lage prijzen tot luxe boomhutbedden met slaap- of opberglades.

Meer weten?

Plan uw bezoek aan onze showroom! U vindt onze winkel aan de Laagsteen 2 in Breda. Vergeet niet foto's en de maten van de kinderkamer mee te nemen. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de inrichting.

Oh, en p.s.: u kunt uw complete kinderkamer ook (na uw bezoek) online bestellen in onze webshop!