donderdag 29 maart 2018

Kastjes voor de kinderkamer

Verzamelingen

Als volwassene sta je soms versteld van de hoeveelheid spullen die je verzamelt. Zolderkasten vol oude spullen, een halve kledingkast met items die je niet meer draagt en wat er in de berging precies staat… dat weet niemand eigenlijk. Kinderen kunnen er soms ook wat van! Een stenenverzameling, paperclips, pennen, knuffels, auto’s, boeken, noem het maar op. Eén verschil: kids weten precies wat ze verzamelen en willen dat ook graag tentoonstellen.


Leuke kastjes voor kinderen

Op zoek dus naar kastjes voor de kinderkamer! Een open wandkast is een mooie decoratie voor aan de muur en ideaal om spullen in te presenteren. Zeker met deze wandkastjes van Flexa: een handig, klein formaat en verkrijgbaar in leuke kleuren. Je kunt de kastjes aan de wand bevestigen of ze gewoon op de vloer zetten! Ideaal om de favoriete items van uw kind in te zetten.


Meer ruimte nodig? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden van de Lifetime boekenkasten. U kunt kiezen uit kasten van 3 tot zelfs 6 vakken en per vak bepaalt u of u het open houdt of gesloten maakt met een deurtje of een ladenblok. De kasten zijn verkrijgbaar in wit (gelakt) en in een whitewash uitvoering. 

Kastjes voor speelgoed 

Eén ding wat elk kind al van jongs af aan verzameld is speelgoed. En dat moet ook opgeruimd worden, het liefst niet allemaal in het oog. Bopita speelt hier goed op met bijvoorbeeld deze ladenkast. Deze ruime kast biedt opbergruimte in de lades en tentoonstel-ruimte in het open gedeelte.


Meer kleur? Kies dan voor dit prachtige kastje op wielen met ruimte voor gekleurde bakken. De kleuren van de bakken kiest u natuurlijk zelf.