donderdag 21 september 2017

Kinderkamer met vlinder thema

Vlinders in de kinderkamer

Vrij en vrolijk door het leven fladderen, zoals een vlinder. Een mooie wens voor kinderen en een heel mooi thema voor de kinderkamer. Krijgt u al vlinders in uw buik bij de gedachte aan een vlinderkamer voor uw kleine meid? Snel aan de slag! Wij helpen u op weg met ideeën, tips en inspiratie voor de inrichting.


Een hemelbed met vlinders

Vlinders hebben iets betoverends. Hoe laat u dat magische gevoel terugkomen in de kinderkamer? Met een hemelbed van Lifetime en deze prachtige ‘Butterfly’ voile bent u al een aardig eindje op weg!

Goed om te weten: het hemelbed bestaat uit het Lifetime basisbed en een losse hemel. U kunt het dus gemakkelijk ombouwen naar een laag bed, als de hemelbed-fase voorbij is, of juist doorbouwen naar een halfhoogslaper of hoogslaper.

Liever nu al meteen een halfhoogslaper? Met dit geweldige bloemen en vlinders tentdoek zorgt u dat het bed perfect past in het vlinder-thema.

Vlinders én bloemen

Vlinders en bloemen horen bij elkaar. Een vlinderkamer zonder bloemen, dat kan eigenlijk niet. Op het dekbedovertrek ‘Butterfly Love’ van Lifetime komen ze dan ook allebei terug. Een mooie aanwinst voor een kinderkamer met vlinder thema!

Met vrolijke vlinders en bloemen op de muren, getekend of geschilderd of misschien wel in 3D erop geplakt, maakt u er een echte mooie meidenkamer van.

En onthoud, niet in alles hoeft een bloem of vlinder terug te komen. Richt u de kamer in natuurlijke kleuren in? Dan staat deze mosgroene poef ook erg mooi.
Kiest u juist voor roze en pasteltinten? Kies dan ook voor kussens en andere accessoires in die kleur, zoals deze gehaakte zacht-roze plaid.
Kijk voor meer DIY-tips en inspiratie voor een vlinder-kinderkamer ook eens op onze Pinterest-pagina.