donderdag 5 april 2018

Leuke meidenbedden

Op zoek naar een meidenbed?

Bent u bezig met de inrichting van de slaapkamer van uw dochter? Dan staat een nieuw bed ongetwijfeld op uw to-do lijst. En op een meidenkamer hoort natuurlijk een echt meidenbed.

Maarre… wat is een typisch meidenbed? Dat kan een hemelbed zijn, een hip sofabed, maar ook een stoere hoogslaper. Het is belangrijk dat u een bed kiest dat bij uw dochter en bij het thema van de kamer past.


Roze en prinsessen

Een meidenbed hoeft niet roze te kleuren of in een prinsessenthema te zijn. Het mag natuurlijk wel! Veel jonge meiden dromen van een sprookjesachtig hemelbed, zoals dit mooie hemelbed vanLifetime met voile of een halfhoogslaper omgetoverd tot prinsessenkasteel.


Het voordeel van deze bedden is dat het nu echte meidenbedden zijn, maar als de dames het roze niet meer cool vinden, dan haalt u gewoon het tentdoek of het hemelstuk eraf. Bovendien kunt u elk bed van Lifetime doorbouwen naar een hoogslaper (handig voor op een studentenkamer!) of weer terugbouwen naar een laag bed.


Echt iets voor meiden: een bedbank

Voor tienermeiden is een bedbank helemaal hip, bijvoorbeeld de Bopita bedbank. Heerlijk om in te slapen en perfect om lekker te loungen met vrienden en vriendinnen. Op zo’n bedbank moeten natuurlijk lekker veel sierkussens komen te liggen.


Meidenbed met laden

Veel meidenbedden kunt u met een extra bedlade bestellen. Handig voor logees of als extra opbergruimte. Een populair meidenbed met lade is het éénpersoonsbed van Lifetime, dit bed is standaard uitgerust met een onderschuifbed.


Wilt u de ruimte onder het bed gebruiken voor het opbergen van speelgoed, kleding of andere spullen? Dan is het Bopita Compactbed een tip; met drie grote bakken onder het bed biedt dit meidenbed heel veel ruimte. Verkrijgbaar in een stoere whitewash afwerking of in het wit met gekleurde bakken.