donderdag 22 maart 2018

Q&A Flexa: van laag kinderbed naar halfhoogslaper

In onze showrooms en via onze klantenservice komen er dagelijks vragen binnen over kinderbedden en kinderkamers, en alles wat daarbij komt kijken. Elke maand behandelen we een vraag op ons blog.

De vraag van deze maand:

Hoe kan ik een Flexa kinderbed ombouwen naar een halfhoogslaper of hoogslaper?


Flexa bed ombouwen

Heeft u een normaal laag kinderbed van Flexa? En wilt u dit doorbouwen naar een halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed? Check eerst of uw Flexa bed een doorbouwbed is. U kunt dit controleren aan de hand van de naam van het bed: alle bedden uit de Flexa White collectie zijn doorbouwbedden.

Heeft u een Flexa Play bed of een Flexa Classic bed? Dan kunt u het bed helaas niet doorbouwen.


Hoe maak je van het bed een halfhoogslaper?

We gaan er even vanuit dat u een Flexa White kinderbed heeft. Om deze om te bouwen naar een (half)hoogslaper kunt u een ombouwset kopen. De ombouwset voor een halfhoogslaper bestaat uit een onderstel (witte poten of berken poten) en een trap. U heeft de keuze uit een rechte of een schuine trap.Wilt u uw kind optimaal speelplezier bezorgen? Dan kunt u ook een losse glijbaan bijstellen. Heeft u op uw huidige Flexa kinderbed nog geen uitvalbescherming? Vergeet dan niet om deze mee te bestellen met de andere ombouwonderdelen. De uitvalbeschermers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: paars, antraciet, wit en roze.

Flexa Tentdoeken

Een halfhoogslaper wordt nog leuker voor uw zoon of dochter met een tentdoek. Met een tentdoek maakt u van de ruimte onder het bed een geweldige speelplek. Het bed zelf is ineens geen gewoon bed meer, maar een kasteel voor ridders of prinsessen, piratenschip of hut in de jungle! Er zijn tentdoeken van Flexa verkrijgbaar in veel thema’s en kleuren, bekijk ze hier allemaal.

Ombouwen naar hoogslaper of stapelbed 

Voor een hoogslaper heeft u uiteraard een hogere trap nodig, die vindt u in deze ombouwset. Wilt u van twee Flexa White bedden een stapelbed maken? Dat kan met deze onderdelen.

Heeft u hulp nodig bij het ombouwen van uw Flexa kinderbed? Bel onze klantenservice op tel. 085- 2102304.