donderdag 16 februari 2017

Lifetime kasten

Lifetime kasten = Lifetime plezier 

Een kinderkamer is niet compleet zonder een kast. Of beter gezegd: kasten. Want in de meeste kinderkamers vind je al snel een kledingkast, nachtkastje én een boekenkast. Bent u op zoek naar één of meerdere mooie kasten voor de kinderkamer? Dan raden wij u aan om een blik te werpen op de kasten van Lifetime. Niet alleen mooi van design, ook uitstekend van kwaliteit.
Gloednieuw in onze collectie zijn de 'Play & Store' kasten van Lifetime. Kast, speeltafel of bureau in één meubel. Multifunctioneel, ruimtebesparend én hartstikke mooi. Wat wil je nog meer?

Lifetime hoekkast

Deze witte hoekkast van Lifetime is een prachtige kledingkast voor de kinderkamer. En een superhandige oplossing voor een donkere of lastige hoek. U kunt er kleding in hangen én leggen. En door de slimme indeling is er ook ruimte voor schoenen en speelgoed. Echt een goede investering waar u een leven lang plezier van heeft. Want deze kledingkast staat ook goed in een studentenkamer (of denken we nu té ver vooruit).

Lifetime boekenkast

Voor de kleintjes is een klein boekenkastje met 1 of 2 vakken erg leuk om prentenboeken in te zetten. Netjes opgeruimd, maar toch ook heel toegankelijk om ’s avonds een voorleesboek uit te kiezen.

Natuurlijk heeft Lifetime ook grotere boekenkasten met 3, 4, 5 of zelfs 6 vakken. De kasten zijn verkrijgbaar in wit én whitewash afwerking, zonder of mét kastdeuren. Net wat u wilt.


En het is natuurlijk niet verplicht om er boeken in te zetten. Een 'waardevolle' verzameling (denk aan mooie stenen, autootjes, dino's of sieraden), souvenirs en andere mooie accessoires maken de kinderkamer compleet én persoonlijk.

Lifetime nachtkastje voor kinderen 

Dit Lifetime nachtkastje is het meest populaire nachtkastje uit de collectie. Handig met lade! Het kastje is verkrijgbaar in wit en whitewash en met verschillende grepen. Prachtig voor een meidenkamer, maar met een stoere greep zeker ook geschikt voor jongens.
Ook handig als nachtkastje is deze Lifetime ladeblok op wieltjes. U kunt niet alleen spulletjes kwijt op het kastje en in de lade, maar u heeft ook onder de lade nog een fijne opbergruimte. En het nachtkastje is verrijdbaar, altijd makkelijk met schoonmaken ;-)


Nog meer kasten of kastjes? Bekijk alle kindermeubels in onze webshop. Wil u geadviseerd worden over de juiste kast voor uw kinderkamer? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Bel onze klantenservice of kom langs in onze showroom (Breda & Hoofddorp).