donderdag 8 maart 2018

Houten stapelbed voor de kinderen

Een stapelbed van hout

Bent u op zoek naar een kwalitatief goed stapelbed? Dan is een houten stapelbed een goede keuze. Er zijn ook stapelbedden te koop van mdf of ander (goedkoper) materiaal, maar hout is het meest duurzame en stevige materiaal. En dat een houten stapelbed niet (veel) duurder hoeft te zijn, bewijst Thuka! Dit houten stapelbed van Thuka, gemaakt van duurzaam Scandinavisch grenen hout, is verkrijgbaar voor een bodemprijs!


Houten, witte stapelbedden

Hout, maar toch wit? Dat kan. Sterker nog, de meeste houten stapelbedden worden afgewerkt met een witte lak of met een transparante beits voor een stoere whitewash uitstraling. Dus als u zoekt naar een witte houten stapelbed heeft u volop de keuze.

Bijvoorbeeld het witte Bopita stapelbed met een luxe en tijdloze uitstraling. Dit stapelbed is gemaakt van massief hout en afgewerkt met een milieuvriendelijke witte lak. Hoeft niet alles in de kinderkamer wit? Combineer dit bed met gekleurde meubels uit het mix & match assortiment van Bopita.


Stapelbed van Lifetime

Lifetime heeft het meest creatieve aanbod van houten stapelbedden. Van een gewoon stapelbed, tot een hoekstapelbed en een schuin stapelbed, handig voor bijvoorbeeld onder een schuin dak of op zolder. Het grote voordeel van de stapelbedden van Lifetime Original is dat ze bestaan uit twee basisbedden; u kunt het stapelbed dus altijd ombouwen naar twee kinderbedden.


Stapelbed kopen

Wilt u een houten stapelbed kopen, maar twijfelt u nog wat de beste keuze is voor uw kind? Lees deze handige tips bij de aankoop van een stapelbed. Of bel onze klantenservice, wij denken graag met u mee!


Bekijk alle houten stapelbedden (let op: de stapelbedden van Flexa zijn gemaakt van een combinatie van hout en MDF)