donderdag 25 oktober 2018

Halfhoogslaper met opbergruimte

Veel opbergruimte met een halfhoogslaper

Een halfhoogslaper is een populair kinderbed. Zowel om praktische redenen als om speel- en slaapplezier. Kinderen zijn maar wat blij met zo’n coole halfhoogslaper, zeker met een mooie hemel, een stoere piratenbedtent of misschien wel een glijbaan eraan.

Een belangrijke reden waarom ouders graag kiezen voor een halfhoogslaper is de hoeveelheid opbergruimte die het biedt.


Dozen of kasten onder het bed

Onder het bed kunt u veel spullen kwijt. Veel ouders gebruiken de ruimte onder het bed om het speelgoed neer te zetten. Zo hebben kinderen een fijne speelplek.


Wilt u het speelgoed uit het zicht houden? Met een tentdoek heeft u twee keer voordeel: een nog leukere speelplek voor de kinderen en de kamer ziet er opgeruimd uit.Wilt u de ruimte onder halfhoogslaper gebruiken om spullen op te bergen, kleding bijvoorbeeld, boeken, tekenspullen of schoolspullen? Koop dan een lage boekenkast,een ladenkast of één van de vrolijke opbergbakken van Bopita.

Halfhoogslaper met kast én bureau

Op zoek naar een halfhoogslaper met kast en bureau ineen? Dan is de Thuka Hit halfhoogslaper een tip! Aan het uitschuifbare bureau zit een kastje vast, handig om schoolspullen en boeken in te plaatsen.


Bopita halfhoogslapers

Als het op praktisch opbergen aan komt, dan is Bopita een van meest verkochte merken. Het kinderbed van Bopita met de meeste opbergruimte is Compact bed Timo, met ruimte voor drie grote opbergbakken onder het bed. Qua hoogte zit het bed tussen een halfhoogslaper en een normaal kinderbed in en dat maakt het ook een hele fijne keuze voor een peuter of kleuter.