donderdag 10 augustus 2017

Lifetime Discovery kinderkamer

Een échte astronautenkamer 

Droomt uw kind er van om ooit met een spaceshuttle naar de maan gaan? Is uw zoon of dochter gefascineerd door de ruimte, sterrenstelsels, planeten en astronauten? Dan heeft Lifetime dé ultieme ruimtekamer voor uw kind met de Lifetime Discovery serie!

Discovery bed + tent + klimtoren

In de Discovery kinderkamer van Lifetime draait het om één ding: het bed. Of kunnen we het beter de spaceshuttle noemen? Met de tent en de klimtoren bestijgt uw kind elke avond zijn eigen ruimtestation om heerlijk in te slapen.

Dit astronautenbed van Lifetime is een halfhoogslaper en bestaat uit het basisbed van Lifetime met pootverhoging. Handig, want zo kunt u het later altijd ombouwen naar een laag bed of juist naar een hoogslaper. Het speelgordijn en de Shuttle tent voor de klimtoren zijn ook los verkrijgbaar.

Discovery accessoires

Natuurlijk mag het bijbehorende astronauten-dekbedovertrek van Lifetime niet ontbreken! Als uw kind onder de wol kruipt dan lijkt het net of hij of zij een ruimtepak aantrekt. Kleed de astronautenkamer aan met een planetenposter aan de muur, zodat uw kind het sterrenstelsel goed kan leren kennen, glow in the dark sterren aan het plafond en kussens met sterrenprint.


Nog meer tips voor het inrichten van een astronautenkamer vindt u hier! En op onze Pinterest-pagina vindt u allerlei handige diy-ideeën voor een Space-kinderkamer!