donderdag 18 februari 2016

Astronautenkamer

10, 9, 8, 7… 

Het is aftellen geblazen tot uw zoon uit zijn ledikant of juniorbed groeit en klaar is voor een echte stoere jongenskamer. Weet u al welk thema u voor de nieuwe slaapkamer kiest? Deze week geven wij tips en ideeën voor een astronautenkamer. Want raketten en ruimteschepen zijn super stoer! Helm op, gordels om en wij nemen u mee op een ontdekkingsreis naar de perfecte astronautenkamer voor uw zoon (of stoere dochter natuurlijk).

Hét ideale bed voor een astronaut

Een echt astronautenbed samenstellen voor uw kleine ruimtevaarder is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Voor een bed in ruimtevaartstijl heeft u nodig: een halfhoogslaper, een Space tentdoek en een torentent (de raket). De stabiele Thuka Trendy halfhoogslaper Space zorgt voor het slaapcomfort dat onmisbaar is voor een astronaut en de accessoires maken van een ‘gewoon’ jongensbed een echt ruimtebed!Heeft u twee kinderen die, net als André Kuipers, graag astronaut willen worden? Dan is het Space stapelbed de beste keuze.Is uw zoontje nog te klein voor een hoog bed? Begin dan met dit juniorbed in ‘space’-stijl. U kunt dit stoere jongensbed later gemakkelijk en snel doorbouwen naar een (half)hoogslaper of stapelbed.


Decoratietips astronautenkamer

Naast de basics, het bed en het beddengoed, kunt u met muurdecoratie het ruimte-thema erg leuk versterken. Deze illustratie van de bekendste planeten maakt een prachtig schilderij of canvas voor aan de muur. Nog leerzaam ook!

Een houten meetlat in de vorm van een raket mag natuurlijk niet ontbreken op een echte astronautenkamer. En bent u handig met de naaimachine? Van stof of vilt maakt u leuke robots, sterren-kussens of raketten, die perfect passen in een kinderkamer waarin alles draait om ruimtevaart, sterren en planeten. Neem ook een kijkje op onze Pinterest pagina voor inspiratie en leuke ideeën om een jongenskamer in te richten in astronautenstijl.


Persoonlijk advies nodig? 

Ook dat kan. Bel of stuur een e-mail of breng een bezoekje aan onze showroom in Hoofddorp. Wij denken graag met u mee over de inrichting en meubels voor uw kinderkamer.