donderdag 24 augustus 2017

Greywash kinderbedden

Stoer kinderbed in greywash

Stoere jongens en hippe meiden weten wat ze willen: en dat is een greywash kinderbed. Greywash, oftewel vergrijzen, is een techniek om een houten kinderbed een stoere, geleefde uitstraling te geven. Vergelijkbaar met steigerhout, maar dan met duurzaam en degelijk hout.

Bent u op zoek naar zo’n stoer kinderbed voor uw zoon of dochter? Met deze grijze halfhoogslaper van Lifetime maakt u uw kind ongetwijfeld heel blij. Voor tienermeiden is dit kajuitbed in grey wash onweerstaanbaar! Bekleden met (heel) veel kussens en het is overdag een gezellige zitplek samen met vriendinnen en heerlijk slapen ‘s nachts.

Eerste bed?

Gaat uw kind de overstap maken van babyledikant naar kinderbed? Kies dan een laag en veilig kinderbed, zoals het basisbed van Lifetime. U kunt dit altijd later doorbouwen!


Houdt u graag nu al rekening met de toekomst? Of droomt u al stiekem van een hemelbed voor uw kleine meid? Dan is het 4-in-1 bed van Lifetime in grey wash wellicht een slimme keuze, het bed dat meegroeit met uw kind. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Is greywash veilig?

Ja, de greywash kinderbedden in ons assortiment zijn 100% veilig voor uw kind om in te slapen. De grey wash bedden en hoogslapers zijn gemaakt van massief grenen en zijn behandeld met een mix van wax en lak op waterbasis. Helemaal veilig dus!

Een complete kinderkamer in grey wash

Natuurlijk wilt u de andere meubels laten matchen bij het bed; ook grey wash dus! Deze opbergbox van Lifetime is niet alleen heel praktisch, maar ook een stoere muurdecoratie. Vraag ook naar de grey wash kledingkasten en boekenkasten van Lifetime (als open kast of met lades/deuren te verkrijgen).

Nog meer grijs

Kunt u maar geen genoeg krijgen van grijs? Bekijk ook eens de grijs gelakte Flexa Play bedden, grijze meubeltjes en grijze accessoires voor de kinderkamer.