donderdag 31 augustus 2017

Bopita Mix & Match

Kleurrijk combineren met Bopita

Zoekt u naar meubels voor een vrolijke, speelse inrichting van de kinderkamer? Laat uw creativiteit de vrije loop met de kindermeubels van Bopita Mix en Match. Met het Mix en Match assortiment kunt u eindeloos combineren met kleuren én meubels. Omdat u combineert uit één meubellijn creëert u een eenheid en een rustige basis voor de kinderkamer. Wel kleurrijk, geen rommeltje, ideaal!


Bopita bedden

Het middelpunt van veel Mix & Match kinderkamers is het Bopita Compactbed met drie handige speelgoedbakken. De kleuren van de bakken kiest u natuurlijk zelf. Wat dacht u van de combinatie legergroen, limegroen en wit? Of zwart, wit en roze voor een stoere meidenkamer?Wilt u de ruimte onder het bed liever gebruiken voor een extra slaapplek? Ook dat kan. Bij deze Timo compactslaper heeft u de mogelijkheid om een extra slaap- en opbergunit bij te bestellen.


Mix en match: kasten en opbergbakken

Opbergen wordt een feest met de mogelijkheden van Bopita. Combineer kasten en commodes met opbergbakken in de favoriete kleuren van uw kind. Een kledingkast, een locker-kledingkast, een klein kastje op wielen, met of zonder deur, een open vak of overal een opbergbak? U bepaalt.


Alle kasten (met uitzondering van de grote luxe kledingkast) en opbergbakken van Bopita zijn op wieltjes, dus bent u de kamerindeling na een tijdje beu? Mix en match totdat u er weer helemaal vrolijk van wordt! Bekijk hier alle kasten en opbergbakken van Bopita (vink links in het menu even ‘Bopita’ aan).
Vergeet niet een blik te werpen op het prachtige Mix & Match bureau van Bopita. Met mix-en-match lades en een stoer lockerkastje.

Meer weten over Bopita Mix & Match?

Onze klantenservice staat voor u klaar via telefoon en e-mail. Maar wist u dat we ook twee showrooms hebben? Wilt u dus eerst in het echt mixen en matchen, voordat u iets koopt, breng de kids mee (als bedden-testers!) en kom langs in Breda of Hoofddorp.