donderdag 15 juni 2017

Thuka halfhoogslaper met glijbaan

Glijbaanbedden van Thuka

Bent u op zoek naar een Thuka halfhoogslaper met glijbaan voor uw zoon of dochter? Een goede keuze! Een halfhoogslaper met glijbaan is een geweldige manier om een bed optimaal te benutten als slaap- én speelplek. Want naast de glijbaan biedt de ruimte onder het bed ook volop speel- mogelijkheden.

Daarnaast is Thuka hét merk dat bekend staat om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De bedden worden gemaakt van kwalitatief Scandinavisch grenen hout en de prijzen doen u versteld staan. Voor 179 euro kunt u al de goedkoopste Thuka Hit halfhoogslaper met glijbaan kopen!

Een halfhoogslaper of een ruimtebasis?

Tja, met dit glijbaanbed Space van Thuka is het verschil moeilijk te zien. Ruimtevaart is een heel populair thema voor kinderen, zowel bij jongens als meiden, dus dit themabed is een geweldige keuze. Toch liever een echt meisje-meisje bed? Kies dan voor een glijbaanbed in dit vrolijke bloementhema.En er is meer mogelijk (natuurlijk). Thuka heeft enorm veel tentdoeken, opbergzakken en boogtentjes in haar assortiment in diverse thema’s. Liever een ridderkasteel, een voetbal-bed of een bed in de trendy kleur zalmroze? Neem een kijkje bij de accessoires, vink links in het menu ‘Thuka’ aan en kies uw favoriet – of beter gezegd, de favoriet van uw kind.


Verschil Thuka Hit en Thuka Trendy

Thuka heeft twee lijnen, namelijk Thuka Hit en Thuka Trendy. Wat is nu het verschil tussen een halfhoogslaper met glijbaan van Thuka Hit en Trendy? In het kort: de flexibiliteit en de om- en doorbouwmogelijkheden.

Met een Thuka Trendy halfhoogslaper kiest u voor flexibiliteit: in plaats van het witte kleurpaneel kunt u ook kiezen voor een paars, roze, blauw of zwart kleurpaneel. En met behulp van doorbouwpakketten, kunt u het bed later ombouwen tot een laag eenpersoons kinderbed (met of zonder uitvalbeveiliging), een hoogslaper of een stapelbed. Thuka Hit heeft die mogelijkheden niet.


Thuka halfhoogslaper met glijbaan kopen?

Bent u overtuigd en kunt u niet wachten om uw kind te verrassen met een glijbaanbed? Bestel de Thuka halfhoogslaper dan gemakkelijk en snel in onze webshop. Voor meer informatie en voor een uitgebreide beddentest door uw kind kunt u ook langs komen in één van onze showrooms!