donderdag 29 juni 2017

De voordelen van een meegroeibed

Van peuter tot puber

Een bed dat met uw kind meegroeit. Dat klinkt ideaal? En dat is het ook. Met een meegroeibed haalt u een kinderbed in huis voor uw peuter en als hij of zij straks gaat studeren, reken maar dat het bed mee gaat op kamers. Een investering voor een leven lang dus.

Zitten er ook nadelen aan een meegroeibed?, is een vraag die wel eens gesteld wordt. Eigenlijk niet, het enige ‘nadeel’ is dat een meegroeibed bij aanschaf duurder kan zijn dan een gewoon kinderbed. Maar goed, die kosten haalt u er op de lange termijn natuurlijk dubbel en dwars uit.


Meegroeibed voor peuters en kleuters

Een meegroeibed wordt meestal aangeschaft als eerste bed. Een peuter kan veilig slapen in een laag kinderbed met uitvalbeveiliging. Wordt de peuter een kleuter en mag het wat avontuurlijker of speelser? Bouw het bed om tot halfhoogslaper met speeltent of glijbaan. Een waar speelparadijs! 


Tieners, pubers en studenten

Voor tieners is zo’n halfhoogslaper met speeltent natuurlijk echt niet cool. Van speels naar hip en modern is geen enkel probleem. Maak er een trendy sofabed van of kies voor een hoogslaper.

Een hoogslaper met een bureau en loungebank is erg populair bij pubers zodat ze lekker kunnen relaxen met vrienden op hun eigen kamer. Bovendien is zo’n hoogslaper enorm praktisch voor een kleine studentenkamer.


Hoe lang gaat het bed dan nog mee?

Er komt natuurlijk een tijd dat zoon- of dochterlief een tweepersoonsbed aanschaft. Tijd om het meegroeibed weg te doen? Zeker niet doen, want van die hoogslaper maakt u gemakkelijk weer een kinderbed. Handig voor logees of wie weet, later uw kleinkinderen? Nu gaat de tijd wel heel snel hè?


Meegroeibed kopen?

Wilt u een meegroeibed kopen voor uw kind? Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop. In dit artikel vindt u een overzicht van alle meegroeibedden. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of neem contact op met onze klantenservice.