donderdag 8 juni 2017

Bedhuisje als peuterbed

Bedhuisjes zijn het helemaal 

Waarom een ‘gewoon’ kinderbed kopen voor uw peuter als het vele malen avontuurlijker kan met een bedhuisje? Voor de ouders die met een eenvoudig bed geen genoegen nemen, zetten wij de mooiste bedhuisjes voor peuters op een rij. De droom van elk kind!


Wat is een bedhuisje?

De naam verklapt het al een beetje: een bedhuisje is een kinderbed maar dan omgebouwd tot strandhuisje, boomhut of speelhuis. Bedhuisjes zijn bijzondere kinderbedden, die de fantasie van uw kind prikkelen en waarin ze niet alleen kunnen slapen maar ook lekker kunnen spelen.

Ook bieden de bedhuisjes uw kind een veilige plek om te slapen. De meeste bedhuisjes hebben een uitvalbeveiliging waardoor uw kind niet uit bed kan vallen. En bedhuisjes hebben als voordeel dat ze wat lager op de grond staan.

Goed om te weten: de bedhuisjes in ons assortiment hebben allemaal een standaard bed als basis. Dat betekent dat wanneer uw peuter ouder wordt, u het gemakkelijk kunt ombouwen naar een normaal wit eenpersoonsbed of hoogslaper. Dat maakt deze investering nóg interessanter!

De mooiste bedhuisjes voor peuters

Een bedhuisje is een geweldige keuze voor jongens én meisjes.Kies een neutrale kleur, zoals dit witte bedhuisje van Bopita, en u kunt er alle kanten mee op. Een gezellig strandhuisje? Een junglehut? Met een dekbedovertrek en accessoires maakt u het bed zo stoer of prinsessenachtig als u het zelf wilt.Zeiden we daar prinsessen? Dan kunt u beter direct kiezen voor het betoverende Silver Sparkle bedhuisje van Lifetime. Met dit prachtige kinderbed en alle bijbehorende Silver Sparkle accessoires is de meisjeskamer in één keer klaar!Favoriet bij de avonturiers is dit boomhutbed van Lifetime. De whitewash-afwerking en de gekleurde planken geven het direct een stoere uitstraling. Er zijn in deze look ook veel leuke accessoires te verkrijgen!Voor hele stoere kids hebben we de Lifetime Hang-Out. Het gedeelte bovenin is speelruimte en kan dienst doen als logeerbed. Hoe gaaf! U moet hierbij wel rekening houden met veel logees.

Peuters kunnen nog wel een beetje klein zijn voor dit bed. Wij raden het aan vanaf zo’n 4 jaar, i.v.m. het trapje en de hoogte van het bovengedeelte. Maar omdat het zo’n stoer bedhuisje is, willen we het u niet onthouden (u kunt altijd het trapje tegen de muur aan zetten of pas later installeren bijvoorbeeld).


Meer weten over bedhuisjes?

Een eerste bed kopen voor uw peuter kan best spannend zijn. Twijfelt u of een bedhuisje niet té spannend is? Neem uw kind mee naar één van onze showrooms en laat hem of haar de bedden zelf uittesten.

Lees ook ons artikel over een geschikte eerste kinderbed voor meer advies en tips bij de aankoop van een peuterbed.