donderdag 1 juni 2017

Let op: Lifetime Limited Edition kinderbed

Nieuw kinderbed van Lifetime

Lifetime is een bekend merk in kinderbedden-land. Het Lifetime basisbed, al dan niet uitgebouwd naar (half)hoogslaper, hutbed, hemelbed of stapelbed staat op menig kinderkamer.

Lifetime verrast ons ook regelmatig met iets nieuws. En dat doen ze nu: met dit mooie Limited Edition kinderbed!


Kinderbed in Limited Edition

“Play, Lean & Sleep” is de naam van dit bed. En dat is een perfecte samenvatting, want naast een plek om te slapen is het een waar speelparadijs voor kinderen met een glijbaan, krijtbord en klimplank.

Het kinderbed staat wat hoger van de grond dan een normaal bed, maar niet zo hoog als een halfhoogslaper. Met de uitvalbescherming die standaard meegeleverd wordt, is het daarom een ideaal eerste kinderbed.

Nu met hoge korting

Er valt u ongetwijfeld nog iets anders op als u dit bed bekijkt. Namelijk de lage prijs! Dit limited edition bed is onze actieknaller en nĂș te koop voor slechts €599,- (normale prijs €1.079,-).

Dus bent u op zoek naar een leuk en betaalbaar kinderbed? Aarzel niet en verras uw kind met dit super coole kinderbed (en profiteer zelf van deze lage prijs!).

Blijf op de hoogte 

Kidsgigant heeft regelmatig leuke aanbiedingen en kortingsacties. Wilt u deze niet missen? Houd onze website goed in de gaten of volg ons op Facebook, dan weet u zeker dat u geen acties mist.