donderdag 23 maart 2017

Kinderkamer met thema: dieren

Kinderkamer voor 'n dierenliefhebber  

Is uw zoon of dochter een echte dierenvriend? Kan hij of zij maar geen genoeg krijgen van dierenstickers, hondjes aaien en bezoekjes aan de dierentuin? Dan gokken wij zomaar dat uw kind heel blij wordt van een kinderkamer met een dierenthema. Zoekt u inspiratie voor een gezellige, warme kinderkamer met dieren als thema? Lees dan snel verder. Wij zetten leuke tips en ideeën op een rij.


Speciaal voor meiden

Puppy’s en kittens, wie houdt er niet van? Bij meiden zorgen alle jonge hondjes en katjes voor de nodige oehh’s en ahh’s. Of misschien is uw dochter helemaal weg van paarden?

Goed idee om de lievelingsdieren van uw dochter terug te laten komen in de nieuwe kinderkamer. En als u het slim aanpakt, creëert u met minimale middelen een groot 'oehh en ahh' effect. Het geheime ingrediënt is in dit geval het dekbedovertrek Met deze dieren-dekbedovertrekken maakt u het bed tot stralend middelpunt van elke meisjeskamer.


Jungle, bosdieren of boerderij

Jongens (en sommige meiden) vinden al dat rood en roze natuurlijk helemaal niks. Voor hen zijn er gelukkig nog voldoende andere invullingen mogelijk voor een dierenthema. Onze top 3 thema’s voor dierenvrienden:

1. Jungle kinderkamer
Een avontuurlijke jungle kamer, gezellig met aapjes, slangen en giraffen! Leuke tips voor het inrichten van een complete jungle kinderkamer leest u hier.


2. Boerderij kinderkamer
De boerderij is vooral een populair thema voor een eerste kinderkamer voor een peuter of kleuter. Deze  vrolijke boerderij-muurstickers helpen u op weg!


Kijkt u ook eens naar de styling van deze kinderkamer, het steigerhout tegen de muur geeft een echte boerderij-look. Handige papa’s kunnen dit met steigerhouten planken zelf maken. 

3. Bos kinderkamer
“In het bos wonen wilde dieren…” Het bos is een geweldig thema voor een kinderkamer! En van deze lieve bosdiertjes wordt uw kind echt niet bang. Lees voor meer tips over een kinderkamer met als thema 'bos' ook dit artikel.


Dieren-accessoires maken het helemaal af

U maakt de kinderkamer extra persoonlijk door een foto van uw huisdier of een ander lievelingsdier van uw kind op te hangen. Maak het kunstzinnig door de foto in zwart-wit af te drukken en lijstje in een mooie accentkleur te kiezen, die bijvoorbeeld past bij het dekbed.
Ook een leuke persoonlijke touch zijn pootafdrukjes op de muur of als kapstok. Natuurlijk mogen de favoriete dierenknuffels niet ontbreken in de nieuwe kinderkamer. En wat dacht u van zo'n beren-vloerkleed?