donderdag 25 juni 2015

Zo richt u een jungle kamer in

Droomt uw kind van een jungle kamer?

De jungle kamer is een echte trend op het gebied van kinderkamers. Het is dan ook een leuk thema voor zowel jongens en meisjes. U kunt er immers alle kanten mee op: accessoires met wilde dieren, bamboe, oerwoud of in safari-stijl geven de kinderkamer een echte jungle-look. Laat u inspireren door onze ideeën en stylingtips. En geef vooral ook uw eigen draai aan het jungle-thema.


Halfhoogslaper met jungletent: hét ideale junglebed

De Jungle halfhoogslaper van Flexa met het jungle speelgordijn is het droombed van elke kleine Tarzan en stoere Jane. In deze jungletent kan uw kind met vriendjes spelen, rustig een boekje lezen en lekker wegdromen met favoriete knuffels. En… u kunt het junglebed uitbreiden met een glijbaan! Van zo'n glijbaanbed wordt zoon- of dochterlief helemaal blij! Opvallend detail: deze witte halfhoogslapers zijn prachtig afgewerkt met berkenhouten poten.

Liever een laag kinderbed? Dat is geen probleem. Flexa heeft ook een normaal kinderbed met berken poten. De berken poten passen perfect bij het jungle-thema en met mooie accessoires zorgt u voor de jungle-sfeer. Liever een jungle stapelbed, waar uw beide kinderen in kunnen slapen? Ook dat kan!


Deze accessoires maken uw junglebed compleet

Bij een junglebed hoort natuurlijk een jungle dekbedovertrek. Flexa heeft 2 superleuke kinderdekbedovertrekken in het junglethema: een groene overtrek met een aap en een paars-roze overtrek met een papegaai erop.

Met alleen een dekbedovertrek bent u er nog niet. Wat dacht u van deze handige jungle opbergzakken voor aan het bed? En zo'n jungle rugkussen (aap aan de voorkant en een leeuw aan de achterkant) maakt het junglebed helemaal af.


Mooie jungle decoratie voor aan de muur

Bamboebehang of behang met een vrolijke dierenprint staat prachtig in een jungle kinderkamer. Bent u bang dat uw kind snel uitgekeken is op het junglethema? Behang dan slechts één wand of schilder alle muren in een neutrale kleur en hang een paar spannende jungle decoraties aan de muur.

Deze jungle muursticker is, naast een vrolijke muurdecoratie, ook een meetlat, waarop u kunt bijhouden hoe hard uw zoon of dochter groeit. De stoere boomhut-spiegel van Lifetime staat ook goed in een jungle kinderkamer. Hang een boomtak of een net/klamboe aan de muur en hang er allemaal dierenknuffels in. Of maak een mooie muurschildering van een giraf of een palmboom. Nog leuker: gebruik krijtverf of magneetverf voor uw muurschildering!


Nóg meer jungle sfeer

Heeft de junglekoorts u te pakken? Vaak zijn het de kleine details die het 'm doen. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal weg van het grappige staartje aan deze junglepoef. En van deze opbergdozen worden we ook al zo hebberig. Die mogen toch niet ontbreken in een échte jungle-kamer?

En dan hebben we het nog niet gehad over dit avontuurlijke boogtentje waarin uw kind spannende jungle-avonturen kan beleven. Uw kind kan op de grond in het boogtentje spelen. Of plaats de jungletent op het kinderbed. Het wordt dan een tunneltentje, waaronder uw kind heerlijk kan wegdromen.

Vragen?

De kriebels gekregen van al deze leuke ideeën? Ga snel aan de slag. En als u vragen heeft over onze junglebedden of één van de andere junglekamer-accessoires? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op.

Oh ja, we zouden het bijna vergeten: op het Jungle Kamer dashboard op Pinterest hebben we meer originele zelfmaakideeën verzameld. Neem snel een kijkje en vergeet niet onze borden te volgen, want we voegen regelmatige nieuwe DIY-tips en ideeën toe!