donderdag 16 juli 2015

Ridderkamer voor jongens

Thema kinderkamer: kastelen en ridders 

De eerste keer dat u met uw partner door de baby- en kinderwinkel loopt om meubels uit te zoeken. Manlief ziet een kasteel-bed. Of een kinderkast in de vorm van een benzinepomp. ‘Oh, zullen we dat kopen voor onze zoon straks? Dat wilde ik vroeger als kind zo graag!’. Herkenbaar? Wat u vroeger zelf leuk vond, wilt u nu het liefste geven aan uw kind. Maar misschien heeft uw zoon andere interesses?

In elk geval is het nu tijd voor een nieuwe kinderkamer en speciaal voor alle kleine ridders geven we deze week tips en ideeën voor een echte ridderkamer!


Ridderkamer peuter 

 ‘Mike de ridder, wat een held wat een strijder’. U kunt het al meezingen? Mooi. Dan weten we zeker dat een ridderkamer een uitstekende keuze is voor uw zoon. Voor peuters, die net uit een ledikant komen, raden wij aan om een laag kinderbed te nemen als uitgangspunt van de ridderkamer. Met coole items zoals dit boogtentje, deze stoere opbergzakken én een ridder-dekbedovertrek ziet het bed er direct uit als de slaapplek van een echte ridder!

Een echt kasteel als bed

Mag het wat spannender en avontuurlijk voor uw zoon? Kijk dan naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een halfhoogslaper of hoogslaper met tentdoek. Wilt u alles erop en eraan? Dan is er maar één keuze: ‘Glijbaanbed Knight’. Dit is eigenlijk geen bed meer, maar een echt speelkasteel! Maak de kamer compleet met een kussenset en handige opbergzakken en de slaapkamer wordt de favoriete plek in het hele huis van uw zoon! Een kleine tip, maak goede afspraken over slaaptijd en speeltijd, want met zo’n geweldig bed moet je elke dag wel even riddertje spelen.

Meer inspiratie 

Kijk op onze website voor een grote collectie aan ridder- en kastelen accessoires. Voor meer foto’s en ideeën voor de inrichting van de kamer hebben we een Pinterest bord gemaakt! Een schommelpaard past bijvoorbeeld perfect in een ridderkamer of hang een vlag met uw (zelfbedachte) familiewapen in zijn kamer.

Heeft u nog vragen over het juiste bed of over de inrichting van uw kinderkamer? Ons team staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hoofddorp.