donderdag 22 oktober 2015

Hemelbed voor meiden

I'm in heaven…


Wat is het meest geliefde meisjesbed? Wilt u een gokje wagen? Een stoere hoogslaper scoort hoog. Een trendy sofabed is ook erg populair bij tienermeiden. Maar welk bed heeft voor een meisje de grootste wauw-factor? Het antwoord: een hemelbed! Een hemelbed is een ├ęcht meisjesbed en dus ook de droom van vele kleine meiden. Als u dit plaatje ziet dan begrijpt u direct waarom. Sprookjesachtig mooi!


Lifetime hemelbedden

Het populaire merk Lifetime heeft diverse hemelbedden in haar collectie. Wilt u een klassiek hemelbed met een lage instap dan is dit Lifetime kinderbed met hemel de perfecte keuze. Dit witte hemelbed staat prachtig in een romantische meidenkamer met brocante meubeltjes. Een hemelbed is ook mogelijk als halfhoogslaper. Dit heeft als voordeel dat u een extra matras kwijt kunt onder het bed en er dus twee kleine prinsesjes kunnen genieten van het slapen in een hemelbed. Reken maar dat er extra logees gaan komen!


Bed doorbouwen naar hemelbed

Lifetime bedden staan bekend om de doorbouwmogelijkheden. Van kinderbed naar hoogslaper en van hoogslaper naar stapelbed. Het kan allemaal. Zo kunt u ook een basisbed van Lifetime omtoveren tot een hemelbed met deze losse hemel-constructie. Heeft u een minihoogslaper waar u een hemelbed van wilt maken? Kies dan voor deze hemel. Met een mooie voile erbij is het hemelbed klaar en kan uw dochter heerlijk wegdromen!

U kunt het gewenste hemelbed online bestellen samen met alle accessoires. Heeft u speciale wensen of heeft u een vraag? Kom langs bij onze showroom in Hoofddorp of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag!