donderdag 15 oktober 2015

Meisjeskamer met bloemen-thema

Flower power!

Bloemen zijn vrolijk, gezellig en sfeervol en dus uitermate geschikt als thema voor de kinderkamer van uw kleine meid. Een meisjeskamer in bloemenstijl heeft bovendien een langere houdbaarheidsdatum voor uw dochter dan bijvoorbeeld een prinsessenkamer. Hoe leuk dat ook is, op een bepaalde leeftijd zijn prinsessen niet meer cool en bloemetjes blijven altijd leuk. Hoe maakt u van een kinderkamer een mooie, lieve bloemenkamer? Wij helpen u graag op weg.


Bed met bloemen

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welk bed u voor uw kind kiest. Komt uw dochter net uit een ledikant? Kies dan voor een laag kinderbed, eventueel met uitvalbescherming. Dit meisjesbed van Thuka Trendy past met haar paarse accenten perfect in het bloementhema. Wilt u graag een halfhoogslaper of hoogslaper voor uw kind? Dat kan ook. Een voordeel van een (half)hoogslaper is dat u met een bedtent de flower power in de kamer brengt. De mini-halfhoogslaper van Lifetime met bloemen-illustratie is een mooie tussenoplossing voor uw kleuter.


Met accessoires fleurt u de kamer op

Het allerleukst van het inrichten van een kinderkamer met bloementhema zijn de accessoires. Met accessoires brengt u het thema echt tot leven! Deze mooie bloemen-muurstickers vrolijken de meidenkamer helemaal op. Kussens voor op het bed of in een zithoekje mogen ook niet ontbreken. Vlinders horen bij bloemen dus deze set van opbergdozen is niet alleen praktisch maar staat ook perfect in de bloemenkamer. Combineer de bloemen-accessoires met verschillende kleuren en motieven en maak er een gezellige, bonte boel van!


DIY bloemen-accessoires

We hebben nog meer bloemen accessoires in onze webshop. Maar, het is ook een leuk idee om zelf iets te maken of te pimpen. Van cakevormpjes en kerstlichtjes maakt u bijvoorbeeld uw eigen bloemen- verlichting. Met gehaakte bloemetjes maakt u een basic lamp, gordijn of opbergmand helemaal flower power! Zelfgemaakte pom-poms van crêpepapier zijn ook erg trendy. Op onze pinterest pagina hebben we allemaal leuke en originele ideeën verzameld voor een bloemen-kinderkamer. Neem dus zeker even een kijkje voor inspiratie! Kunnen wij u helpen met de inrichting van de kinderkamer? Laat het ons weten.