donderdag 3 september 2015

Doorbouwbed kopen?

Voordelen van doorbouwbedden


Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw bed voor uw peuter of kleuter? Neem dan zeker even de tijd om de voordelen van een doorbouwbed te bekijken. Met de aanschaf van een doorbouwbed kiest u voor flexibiliteit; één basisbed kunt u later gemakkelijk ombouwen tot een (half)hoogslaper of stapelbed. Ideaal voor als er een broertje of zusje bij komt of als de kinderen groter worden en toe zijn aan een leuker of spannender bed.Doorbouwbed, een verstandige keuze 

De doorbouwbedden in onze webshop zijn van de merken Lifetime, Bopita, Flexa en Thuka. Kiest u voor een kinderbed van één van deze merken, dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Een doorbouwbed is een slimme investering, want met een doorbouwbed kunt u jaren vooruit. Over 5 of 10 jaar, als uw peuter of kleuter een tiener wordt, dan tovert u hetzelfde kinderbed eenvoudig om naar een stoere hoogslaper. Of is er gezinsuitbreiding? Van een enkel bed maakt u in een handomdraai een stapelbed.


Overzicht doorbouwbedden

De kinderbedden-merken die in onze webshop zijn vertegenwoordigd hebben elk een eigen collectie doorbouwbedden:

 • Thuka Trendy
 • Flexa White
 • Bopita Combiflex
 • Lifetime Original
 • Lifetime Start Smart 
Alle bedden uit deze collecties zijn doorbouwbedden. Dat wil zeggen dat ze bestaan uit een basisbed en losse doorbouwonderdelen. Heeft u al een kinderbed van één van deze merken dat u wilt doorbouwen? Kies dan hier de doorbouwonderdelen die horen bij uw bed.


Een doorbouwbed kopen

Wilt u overgaan tot de aanschaf van een doorbouwbed? Dan bent u bij Kidsgigant aan het juiste adres. Alleen bij Kidsgigant kunt u namelijk online uw kinderbed samenstellen, precies zoals u het wilt. U zit dus niet vast aan standaard pakketten of vaste samenstellingen. Wilt u andere frontjes? Een schuine trap in plaats van een rechte trap? Een lattenbodem erbij? Uitvalbescherming? U bepaalt.
Zo werkt het:

 1. Klik op het bed van uw keuze
 2. Klik op de paarse knop ‘samenstellen’
 3. U ziet direct alle onderdelen die bij het bed of het thema horen 
 4. Vink de onderdelen die u niet wenst te bestellen uit en de onderdelen die u wel wilt bestellen aan
 5. Klik op ‘volgende’ 
 6. In de rechterkolom ziet u direct de totaalprijs
Probeer het direct zelf en bekijk ons ruime assortiment kinder- en doorbouwbedden.


Advies nodig bij de aanschaf van uw doorbouwbed?

Lukt het niet om het door u gewenste kinderbed via de website samen te stellen? Of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Voor een persoonlijk advies bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hoofddorp.