donderdag 10 september 2015

Een sofa bed: hip en gezellig

Sofabed of bedbank voor tiener

Sofabedden zijn hip! Vooral bij tieners en pubers is een sofabed, of bedbank zoals ze ook genoemd worden, heel populair. En wij snappen wel waarom. Hoe gezellig is het om op je slaapkamer een bed te hebben staan, waarop je met je vrienden en vriendinnen tussen héél veel kussens lekker kunt loungen alsof het een luxe sofa is. Tijd om u dus even te verdiepen in de mogelijkheden van een sofabed of bedbank voor uw dochter of zoon!


Bedbank van Bopita

Een populaire bedbank uit onze collectie is deze hippe bedbank van Bopita. Met een strak design, de ronde rugleuning en tijdloze uitstraling past dit sofabed in elke kinder- of tienerkamer. Erg handig is bovendien de extra bedlade, die u kwijt kunt onder het bed. Zo heeft u altijd een extra slaapplek voor logees. Vindt u een bedbank al onweerstaanbaar voor uw peuter of kleuter? Ook dat kan. Want van dit Flexa kinderbed maakt u in combinatie met de verhoogde bedzijden een moderne bedbank. Met een uitvalbeveiliging aan de voorzijde biedt u bovendien extra veiligheid voor uw kleintje.


Hoogslaper met sofabed 

Wilt u liever dat het slaapgedeelte apart is van het zitgedeelte? Dan is een hoogslaper met sofabed wat u zoekt. De sofabed-hoogslapers van Thuka zijn prachtig en multifunctioneel. Onder het bed kan uw tiener studeren aan het bureau of even ‘hangen’ met vrienden in het zitje. Het zitje kan uitgetrokken worden en dan voilà: u heeft er een complete bedbank bij! Handig voor logees of als er meer vrienden of vriendinnen op bezoek zijn. Zo'n sofabed is ook bij uitstek geschikt voor studenten. In één hoogslaper zit alles wat nodig is: bed, bureau, bank, logeerplek, boekenrek en opbergruimte.


Kussens voor een sofa bed

Heel belangrijk en onmisbaar als u een sofabed koopt of online bestelt: de kussens! Als het bed gebruikt wordt als bank dan zijn kussens comfortabel en ze geven extra sfeer. Voor meiden maak je een sofabed nog leuker met vrolijke kussens zoals dit Freebird-kussen, een gezellig Flower Power bloemenkussen of dit grote prinsessenkussen. Of kies voor deze mooie kussenset en u bent in één keer klaar. Voor de mannen zijn er deze stoere blauwe kussens uit de Flexa Kasteel-collectie. Bekijk alle accessoires in onze webshop, we hebben nog veel meer kussens voor op uw sofabed!