donderdag 1 oktober 2015

Complete kinderslaapkamer

Een complete kinderkamer kopen

Van babykamer naar kinderslaapkamer: u begint weer helemaal opnieuw met de inrichting. Een commode is niet meer nodig, het babyledikantje wordt vervangen door een kinderbed en de kast hoort bij de babymeubels. Het babyblauw of zalmroze aan de muur wordt nu lekker stoer voor jongens of een slaapkamer in prinsessenstijl voor de meiden. Kortom, een leuk nieuw project, maar wel werk aan de winkel!Wat maakt een kinderkamer compleet?

Welke meubels heeft u nodig voor de slaapkamer van uw kind(eren)? Een bed en een kast, uiteraard. Afhankelijk van de grootte van de slaapkamer en de leeftijd van uw kind maakt u de kinderkamer compleet met een bureau, een nachtkastje, een opbergkist voor speelgoed, een boekenkastje of een leuk zitbankje.

Bent u benieuwd hoe een complete kinderkamer eruit kan zien? Neem een kijkje op onze website. Bij elk kinderbed staan foto’s van diverse opstellingen en inrichtingen van complete kinderkamers. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Hoofddorp. U kunt daar alle bedden en meubels bekijken en ideeën opdoen voor de inrichting van uw kinderkamer.


Alles voor uw kinderkamer online kopen

Naast het opdoen van ideeën en inspiratie is er ook de praktische kant. Hoe en waar koopt u uw complete kinderkamer? Het is namelijk wel heel fijn als u uw complete kinderkamer op één plek kunt kopen. En dat kunt u bij Kidsgigant.

U kunt namelijk online uw complete kinderkamer samenstellen en kopen, precies zoals u het wilt. Bovendien hoeft u niet zelf alles bij elkaar te zoeken. Kies het bed van uw keuze, klik op ‘samenstellen’ en alle bijbehorende kindermeubels én leuke accessoires worden automatisch getoond. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat er een vinkje staat voor het product dat u graag wilt. Kan het nog gemakkelijker?